26.09.2022 | 11:16
Златка бясна: Благой няма да види сина ни, малкият казва „тати” на Карен!
Плеймейтката не остана длъжна на бившия футболист и написа куп обвинения срещу мачото

Враждата между Златка Райкова и Благой Георгиев отново избухна с пълна сила. Плеймейтката не остана длъжна на бившия футболист и написа куп обвинения срещу мачото, пише „Уикенд“. Провокира я участието на бившия й в предаването „Търси се”. Там родителите на Джизъса направиха на пух и прах Златка Райкова и си пролича, че никак не са долюбвали изкусителката, оплела в мрежите синът им.

Майката и таткото на Благо не скриха, че са били против връзката на сина си с плеймейтката, но пък много харесват новата му жена – Поли и най-вече това, че приема бившата на Благой – Христина Витанова. Именно екс гимнастичката Христина бе издигната в култ от бившите си свекъри. Те се изказаха крайно неподходящо, че много харесвали Благо и Хриси като двойка и едва ли не поощриха сина си да зареже Полина и да се върне при първата си любов.

„Докато беше футболист ми помагаше много финансово, но сега вече има голямо семейство и гледа на тях да отделя. Много обичаше Хриси. Много съжаляваме, че се раздели с нея. Бяха много хубава двойка. Даже с внучката разглеждаме снимки и коментираме колко хубава двойка са били“ – заявиха родителите на Благой и мед им капеше от устата, когато говореха за първата си снаха, която ги дари с две внучета.

„За да се стигне до раздяла, значи нещата не са били о`кей. Цял живот дори и да съм бил във връзки, винаги съм живял сам. Заради спорта си постоянно на някъде – на тренировки, на лагери, по хотели, по самолети. Така съм израснал и съм свикнал”, каза Георгиев относно връзката си с бившата гимнастичка. Той призна, че избягва да говори за предишни връзки, защото има сега жена до себе си. „Помня хубавите неща“, добави Георгиев.

„С Есмер се обади и каза – „Мамо, аз ще се женя“, аз се опитах да го убедя, но не ни послуша“ – заяви родителката на екс футболиста, а татко му допълни, че ако не се бил разделил с Хриси, то животът му нямало да се развие така, като визираше много връзки на Джизъса. От краткото интервю си пролича, че Румяна и Жоро искрено съжаляват, че животът на сина им е протекъл по този начин и хората имат погрешно мнение за наследника им. Личеше си, че ги боли от вицовете и подигравките по адрес на бившия полузащитник.
„Гледахме доста време малкия Благо, но след това ни се обтегнаха отношенията. Ние бяхме много против връзката му със Златка и много ни изненада как се намериха. С новата му жена Поли не се познаваме много. Добро момиче е, но още е дете. Харесваме в Полина това, че приема Хриси и не плюе по нея, за разлика от всички други. Всички други, без изключение“ – натърти Румяна Георгиева, като от думите й стана ясно, че явно Есмер и Златка не се долюбват с бившата гимнастичка.

Райкова получи нож в гърба и от нейна стара приятелка – Николета Лозанова. Любимата на Ники Михайлов поздрави Благой за интервюто с думите: „Много проницателни коментари от страна на родителите ти“, което бе директен удар срещу Златка.

„Не разбрахме защо прекрати футболната си кариера. Жена му ли го накара, не знам…“ – каза бащата на Джизъса, като косвено обвини Есмер за края на футболната кариера на сина си.

„Футболът е моят живот и след като се отказах, не знаех къде съм, бях като болен“, призна Джизъса и добави, че винаги ще съжалява за това решение. Благо допълни, че никога не е искал да бъде треньор, надява се обаче да бъде ръководител на отбор. Едно от децата му вече е поело по неговия път – Давид, който вече от 3-4 години тренира футбол. Пред Нели и Меги 40-годишният бивш футболист обясни, че с плеймейтката Златка Райкова са се разделили в нормални отношения, а най-голямата му болка е, че не вижда достатъчно често децата си и най-вече сина от Есмер Омерова. „Въобще не го е грижа за Елай“, написа часове след интервюто бясната Златка, очевидно наранена от думите на родителите на Благой. Райкова не се спря и продължи да сипе огън и жупел.

„Издръжките на децата му и частното училище на дъщеря му ги изплащах аз! Кредитите и заемите ги плащах аз. Сметките вкъщи и дрехите на децата му съм поемала аз. Не спях и работех. Дали правя дрехи или снимам, все тая, защото не съм имала сили за нищо без сън. Нямам думи колко съм обидена. Само за детето ми да не говорят нищо! Детето ми казва „Тати”, на Карен, за съжаление. След това днес Благой ще вижда моето дете, както и другите, само чрез съд. Господ ми е свидетел, че не исках така да става. Не й прави чест на майка му. Тя и до ден днешен гледа децата му, защото той няма нерви да се занимава с тях” – изплака Златка.

Русокосата инфлуенсърка разкри още, че не е получавала достатъчно подкрепа за отглеждането на малкия Благойчо, а плачът на детето дразнел баща му, който не желаел двамата да поделят грижите за него. Поради тази причина майката на плеймейтката живеела с тях, но и тя не издържала на напрежението. Така се наложило Златка да потърси съдействие от майката на Джизъса – Румяна, която приемала да се грижи за внука си единствено в своя дом. Райкова изплака, че не е спала през последните 2 години, тъй като Благойчо доскоро не спял, а нямало кой да ѝ помага в грижите за него. „Много грозно стана всичко, но просто много неща не знаете” – сподели Райкова.

Благо и Златка досега не са влизали в съдебната зала, за да уредят попечителството над малкия Благой. Плеймейтката твърди, че бившият й изобщо не се грижи за наследника си и не оказва дори финансова помощ. Новата половинка на русата красавица Карен плаща за частна детска градина, защото малчуганът не е приет в държавна. „Казах му – Нямаш-нямаш. О`кей”, допълни тя. Силиконката многократно захапа Благой именно за финансовото му положение. Тя не скри, че именно липсата на финанси на Джизъса е изиграла лоша роля в отношенията им.
Изкусителката е категорична, че пред нея родителите на Благо са плюели всеки ден Христина и изкарвали виновна за болестите им, докато днес не спират да обясняват колко я обичат. Пазарджийклийката написа, че когато е отишла за първи път в дома на Георгиеви, те не спирали да се оплакват от гимнастичката, която ги разболяла.

„Ако Хриси проговори, ще стане страшно“, продължи да сипе огън и жупел Райкова, надявайки се и първата жена до Джизъса да се включи в оплюването. Силиконката заяви, че връзката на Поли и Благой е започнала докато двамата все още са били заедно. Русата изкусителка допълни и, че Полина много добре е знаела в какво се забърква и какъв мъж си взима.

Самият Благой описа последната си жена като любовта на живота си, но двамата засега не бързат за дете. Искат първо да се опознаят, а какво ще се случи по-нататък, само времето ще покаже.

Джизъса и новата му жена се запознават във фитнеса и още на първата седмица от връзката им заживяват заедно. „Още като го видях да влиза в залата, много ми хареса като мъж”, разказа Полина. „На второто ни виждане във фитнеса ми донесе капучино и така ме спечели. Оженихме се много бързо, сега искаме първо да се опознаем и по-нататък да имаме дете” – допълни младата булка.
Когато медиите узнават за връзката им, двойката заминава за два месеца в Индонезия. Именно там Полина, а не Благой, предлага брак на половинката си. Сватбата била организирана за 2 месеца, въпреки че родителите на булката били против нея. Майката и бащата на младото момиче се опасявали, че дъщеря им ще има съдбата на предишните половинки на бившия футболист – нещо, в което тя не вярва.

Припомняме, че Благой Георгиев е баща на 4 деца. Има момче и момиче от бившата гимнастичка Христина Витанова – Йоана и Давид. Има син – Елай, от първия си брак с рускинята Есмер Омерова, и още един син от плеймейтката Златка Райкова, който също се казва Благой.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране