16.03.2021 | 20:46
Знае ли Елена Пешева от “ВОЛЯ” какво е Преспанският договор?
Депутатката с голите снимки не знае нищо за договора с Македония

Известната като „депутатката с голите снимки“ Елена Пешева се изложи в национален ефир тази сутрин, след като не успя да се сети какво представлява Преспанският договор, а конфузната ситуация веднага бе засечена от колегите от „Господарите“.

Пешева бе „застреляна“ от упор с въпрос на кандидата на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ и лидер на ЕНП Валентина Василева дали и как се е променило отношението на хората на Марешки след сключването на споразумението за общо представяне на парламентарните избори по отношение на Преспанското споразумение между Гърция и Македония от 2018-а, с което западната ни съседка се сдоби с ново име. Но екс депутатката, която бе и шеф на комисията за българите в чужбина не успя да се сети.

Въпреки двукратното настояване от страна на водещия на диспута в Нова тв Виктор Николаев към хубавелката да отговори конкретно на питането на опонентката си, Пешева се затрудни и не даде конкретно становище, а вместо това разви дълъг локум за намерението на съюза НФСБ-ВОЛЯ да вдигне пенсиите и да се пребори с кризата, следваща пандемията от COVID-19.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране