27.05.2021 | 18:27
Звездата от „Скъпи наследници“ Лорина Камбурова почина внезапно в Москва
Актрисата не е успяла да се пребори с двустранна пневмония, вероятно предизвикана от Covid-19

Красивата актриса от сериалите „Скъпи наследници“ и „Връзки“ Лорина Камбурова е починала в московска болница от двустранна пневмония, съобщи в социалните мрежи фотографът Генадий Авраменко.

30-годишната красавица, която от няколко месеца живее в руската столица и се снима за руски и международни продукции, е трябвало да присъства на премиерата на новата руска комедия „Любов и чудовища“, в която играе главната роля. Лентата тръгна по кината в Русия в края на април с очакван успех в широко разпространение на над 2000 екрана.

Лорина обаче се е разболяла и след усложнения от вирусна пневмония, причинена най-вероятно от Covid-19, е била приета в московска болница.

„В Москва целият екип отиде на премиерата на „Любов и чудовища“, но Лорина не можа – беше с двустранна пневмония в болница. Когато групата излезе на сцената, направих видео разговор с нея и видях Лорина да плаче в болничното легло, преместих камерата на сцената и тя видя и чу всичко, което се случва. Екипът изтича, махна с ръце към нея и й извика думи за подкрепа. Тогава тя написа, че е истински празник и се чувства все едно е с нас на сцената“, допълва Авраменко.

Въпреки усилията на руските лекари обаче актрисата е починала тази сутрин. 

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране