07.01.2018 | 17:20
Скандална версия: Истинският убиец от Нови Искър е син на големец от ГЕРБ
На 2 януари е убит Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. Собственик на вилата, в която той е живеел, е бащата на истинския килър

Коментар под материали в сайтовете Пик, Блиц и Афера хвърлят сензационна светлина върху масовото убийство в Нови Искър. Написаното от потребителите „Митко“ и„Иван“ дава сензационно нова насока на случая, който разтърси България. Публикуваме написаното едно към едно:

„Истината за убийството

Убиецът е тийнейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона.

Профилът на тийнейджъра убиец във фейсбук е свързан с профилите на двете други деца, съветвам журналистите да ги преснимат възможно най- бързо и да следят, дали има промяна в листата с приятели, както и да разпитат другите деца дали забелязват някой да се махнал от листата след нова година.

На 31 декември, около 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на приятел на Боби и дъщерята. Възникнал е скандал между тях, при което Боби и Момичето се качват в стаята, пускат си музиката силно и го оставят долу с Кети и Неделчо за да го игнорират. Неделчо се обажда на големият си син Георги, който също го познава, вероятно са били и приятели, да дойде да го успокои. Не са викали полиция, не е правен опит и да бъде изхвърлен, понеже са знаели чий син е, а не са очаквали това, което ще последва.

Когато Георги е дошъл скандала е ескалирал и тийнейджъра е започнал екзекуцията на семейството. След което се е прибрал вкъщи, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тийнейджърския купон, на който са били канени Боби и Момичето.

Забележете нещо много важно – телата на всички убити и джипа БМВ са били в къщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му.

На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и умишлено тефтерчето.

На 2 януари е убит и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. МВР не направи ювелирна акция по залавянето му, а нарочно блокира цяло Луково, за да обвини журналистите, че той е избягал благодарение на тях.

Импровизираното стрелбище в двора на Росен е набързо сглобено, по шишетата няма почти никакви следи от куршуми, а голямата желязна плоча има една центрирана група от 22 калибър, а останалата повърхност е почти чиста. Да мъкнеш такава плоча, а да я простреляш с по- малко от един пълнител е нерационално.

Хайде да видим дали ще пуснете това.
Митко“

5 коментара

 1. Таша каза:

  Откъде се знаят всички тези подробности, сякаш някой е гледал видеозапис от камери, поставени в къщата, каквито не е имало, разбира се. И така разказано, като в От местопрестъплението плюс Дързост и красота.
  Свят, пълен със зевзеци, пошлото е, че надъхани от политика идиоти се възползват от една човешка трагедия.

 2. Тина каза:

  Посочете името на този големец!И също името на тинейжераА има и профил във фейсбук!Стига с тези полуистини!Има убити невинни деца!Грях и срамота за тези,които лъжат и прикриват!

 3. ВЪПРОС каза:

  И кой е сина на този големец?
  Кой е големеца?
  Дайде ни линк към профила му във фейсбука.
  Иначе с нищо не се отличавате от многото глупави коментари и измислици, на които се начетохме.

 4. Р. Ковачева каза:

  Този Р.Ангелов са ГО „Самоубили „, то е ясно. Въпроса е ,че с него
  се замазва картината и приключва случая…А истинския извършител заради връзки и пари на тати е и ЩЕ бъде на свобода…позор България

 5. alisa каза:

  Има логика ….

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране