01.05.2023 | 18:49
Абсолютен цирк! 200 грама шашка бе обявена за 3 кг. взрив
Покажи колата на главния прокурор, Сарафов, да видим има ли следи от тия прословути осколки, дето било чудо, че някой бил убит от тях?

Часове след „атентата“ срещу главния прокурор Иван Гешев, по телевизора цъфна „корифея“ Борислав Сарафов – шеф на Следствената служба и зам-главен прокурор.

С драматичен апломб, Сарафов по-скоро приличаше на читалищен декламатор, отколкото на следовател и издекламира:

„…Огнения стълб, който излиза е с височина 4 -5 метра, кратера  е от три метра…

…взрива е имал ясна насоченост към пътя… /б. р. – има си хас да е имал ясна насоченост към Хималаите!/

…не по малко от 3 кг тротил /б.р. – как го изчислиха веднага, без още експертиза, че е 3 кг. тротил, сарафова работа! А и нали знаете, че колкото кг. ви кажат, толкова, избрал си Сарафов – 3 кг., о.к.!/

…но и множество осколки…

…с намерение да убива

…изключително силен взрив

… с големина колкото човешки нокът са осколките, забили се в дърветета

…намерени са маркери, оставени от извършителши

….професионално подготвено покушение

….терористичен акт

…не мога да ви потвърдя дали има ранен, по мои данни – няма ранен /б.р. – хахаха! Тука има, тука нема ранен, съспенс да става, а ранен всъщност изобщо няма!/

…имали са визуален контакт с пътя тези хора извършителите… /б.р.- Бре, мама му стара, тоя Сарафов е „ум“ белия делфин!/

…взрива е избухнал буквално в момента когато колата на главния прокурор се е изравнила с него… /б.р. – Сарафов, като ще избухва взрив срещу която и да е кола, със сигурност няма да избухне, когато се изравни с … небето. Анадънмо?!/

…взрива е преместил вляво колата даже… /б.р. – здрасти, Сарафов, нарича се взривна вълна!/

… най-вероятно са заложени капани по всички маршрути на главния прокурор, по които може да е бил…

…взрива е избухнал в този момент в който е минал главния прокурор в голям завой, когато скоростта се намалява…

…цяло чудо е как се е разминал този инцидент без жертви…

…ние търсим следи на местопрестъплението, никой не очаква че извъшителя ще стои там, той се е изнесъл веднага, нека да подхождаме професионално към нещата… /б.р. – на въпрос вече зададен първо от АФЕРА – защо чак два часа по-късно МВР е затворило пътя за коли преминаващи по пътя на инцидента!/

Хайде, сега да започнем по ред версиите – е ли това истински атентат срещу главния прокурор Иван Гешев или е пълна дърварска постановка!

ПЪРВО И НАЙ-ВАЖНО! И НАЙ-ПОДОЗРИТЕЛНО!

ВИЖТЕ СНИМКАТА!

САРАФОВ КАЗВА, ЧЕ ВЗРИВЪТ БИЛ НЕ ПО-МАЛКО ОТ 3 КГ. ТОВА, КОЕТО ВИЖДАТЕ НА СНИМКАТА Е ПОРАЖЕНИЕ ОТ … 200 ГРАМА!!!!

ТОВА, КОЕТО ВИЖДАТЕ Е И, ЧЕ ШАШКАТА Е ПОД ПЪТЯ!!! А НЕ НА НАД ПЪТЯ!!!

АКО ТРОТИЛА БЕШЕ 3 КГ. ЩЕШЕ ДА ОТНЕСЕ ПЪТЯ!!!

ВТОРО. НЕ ПО-МАЛКО ВАЖНО!

„Атентатът“ става около 11,30 часа, според думите на МВР. При подобен атентат или престъпление МВР НЕЗАБАВНО трябва да отцепи района!

НСО и МВР имат непрестанна връзка, така че НСО моментално е би трябвало да уведоми МВР, и отцепването на района е трябвало да се случи в най-бавния вариант – на десетата минута!!!

Което означава, че пътя е трябвало да бъде затворен от МВР за преминаващи автомобили нагоре – надолу.

НИЩО ОТ ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА! ДВА ЧАСА ПЪТЯ НЕ Е ЗАТВОРЕН ОТ МВР И ОТТАМ МИНАВА КУП НАРОД!!!

ДВА ЧАСА – УМИШЛЕНО МВР НЕ ЗАТВАРЯ ПЪТЯ!

Според „уникума“ Сарафов не били очаквали извършителя да стои там, хахахах! Пълен профан! И търсели следи. Още по-голям профан!

ТРЕТО. САРАФОВ ДРАМАТИЧНО ДЕКЛАМИРА КАК ИМАЛО ОСКОЛКИ, АХ, СТО ПЪТИ РЕЧЕ КАКВИ ОСКОЛКИ ИМАЛО, ЧЕ ЧЯК ЕДНО ДЪРВО БИЛО ОТРЯЗАНО НАПОЛОВИНА!

Покажи колата на главния прокурор, Сарафов, да видим има ли следи от тия прословути осколки, дето било чудо, че някой бил убит от тях?! Пак вижте снимката!!! И насочеността на положения взрив – под пътя, не над пътя!!!

ТОВА НЕ Е НАСОЧЕН ВЗРИВ!!! КАТЕГОРИЧНО!

За да е насочен взрив, както плещи Сарафов, и да има търсени поражения върху колата на главния прокурор, трябва да има „забивка“, да има уплътнение на шашката, а това, което виждате от снимката е, че въпросната шашка, която е от 200 грама до 400 грама, е сложена направо отгоре до пътя.

Ако някой е искал да убива главния прокурор наистина, и то по този начин, това може да се направи, ако се вкопае 20 кг. взрив в земята се вкопае 20 кг в земята и тогава половината път можеше да бъде отнесен.

„Абсолютния професионализъм“ на извършителите, за който декламира Сарафов, е пълна галфонщина, направена или от някой, който като се е напил му е дошло на ума, което е много малко вероятно, или от някой, който прави ПЪЛНА ПОСТАНОВКА – „УБИВАТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР“.

ЧЕТВЪРТО! АКО НЯКОЙ НАИСТИНА, КАКТО ПЛЕЩИ САРАФОВ, НА ВСЯКА ЦЕНА Е ИСКАЛ ДА УБИЕ НЕ КОЙ ДА Е, А ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, И СПОРЕД САРАФОВ БИЛ ЗАЛОЖИЛ „КАПАНИ“ ПО ВСИЧКИТЕ МУ МАРШРУТИ, ТО ЗНАЧИ СЕГА НА ВСЕКИ ПЪТ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ ИМА … БОМБИ!

Такива глупости на търкала, може да изрече само въпросния Сарафов.

ПЕТО. КАК Е ЗАДЕЙСТВАН ВЗРИВА. С ДИСТАНЦИОННО, С ДРОН ЛИ ПО НАЙ-ОБИКНОВЕН НАЧИН – С КАБЕЛ, ЗАМАСКИРАН, КАТО НА 100 МЕТРА ОТ МЯСТОТО НЯКОЙ ПРОСТО НАТИСКА МАШИНКАТА.

Ако главният прокурор е бил следен, както твърди Сарафов, то трябва да се изясни кой вътрешен е тропал маршрутите му. Или по-важното! – следен ли е бил с дрон, например.

Защото с дрон всички маршрути могат да му бъдат следени, още като излезе от дома си. Но! Ако НСО е достатъчно хаберлия откъм киберсигурност, би трябвало да има устройство, с което да заглушава сигнала.

Такива устройства имат топ бандитите, ама за НСО не сме сигурни.

Ако са заглушили сигнала на дрона, то при това положение, на онези, които го следят им е станало ясно, че няма как да задействат взрив с дрон, тъй като сигнала ще бъде заглушен.

Като гледаме снимката обаче, за какъв ташак, без никакво извинение, става въпрос, на фона НА ЛЪЖИТЕ, ИЗРЕЧЕНИ ОТ БОРИСЛАВ САРАФОВ, даже за дронове изобщо не трябва да мислим.

И очевадно шашката от 200 грама, представена ни за 3 кг. тротил от Сарафов, а ако беше 3 кг. тротил колите и част от пътя щяха да са на парчета, е поставена по най-простичкия начин – с кабел, който се замаскира и на 100 метра от мястото, машинката натиска лице, което естествено бързо се изнася.

А като имаш и МВР, което два часа не затваря и пътя, пей сърце!

ШЕСТО. КАК ТАКА ПРИ ТАКИВА УЖ „ЗАГОВОРИ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА“, ПИЩЕНЕ КОЛКО Е ЗАПЛАШЕ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР С ЖИВОТА МУ, ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР Е ТАКА АХМАШКИ „ОБЕЗПЕЧЕН“ КАТО СИГУРНОСТ?!

На практика някакви коли се мотат с него, никой не му обезпечава маршрута, абсолютно нищо не се връзва от разпространяваното как уж щял да пътува в Турция, пък нерде Самоков, пък после цъфна Цигов чарк,  Боровец, пък служебно пътуване, пък после семейството му било с него.

Изобщо пълен мармалад.

И на всичкото отгоре, за сведение на Сарафов атентата в Сарафово на Бургаското летище беше с 3 кг. тротил! Ето поражението от атентата в Сарафово с 3 кг. взрив!

А сравнете сега това, което виждате на снимката от шашката с 200 грама и щетите от атентата на Бургаското летище.

НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО ИСКАТ ДА РАЗДУХАТ ЦЕЛИЯ ТОЯ ПОШЪЛ ЦИРК, В КОЙТО УТРЕ ВЕРОЯТНО ЩЕ НАМЕСЯТ И ПУТИН, ЗАЩОТО ГЕШЕВ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ АРЕСТУВА ПУТИН, АКО СЕ ПОЯВИ В БЪЛГАРИЯ, Е ПОЗОРЕН!

Ефектът, който се търси е, да повярваме в кретенския „заговор срещу държавата“ и как някой наистина искал да убие главния прокурор. Самият Гешев става жертва на тая от тъпа по-куха постановка, защото само като слушаш лъжовните глупости на шефа на Следствието на България, ти стига, да не знаеш къде точно живееш – в държава или в театър на абсурда.

Уж „абсолютни професионалисти“ били „атенторите“, уж чудо било, че не умрял някой, а всъщност става дума за една смешна шашка от 200 грама, която заложили тия „топ професионалисти“. И … не могли да убият Гешев.

Само олигофрен може да повярва на подобни лакардии.

Веселина Томова, Афера

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране