03.06.2015 | 17:23
АБВ с рецепта за „диарията“ на Москов
Драгош Методиев изписа 10 имодиума наведнъж за министъра

АБВ излезе с рецепта за „диарията“, която според партията на Гоце Първанов измъчва здравния министър Петър Москов. Популярността на реформатора и зам.-шеф на тъмносиньото ДСБ явно драсни хората на бившия президент, които виждат действията му като „дефекация“.

Драгош Методиев от ръководството на АБВ пусна снимка във фейсбук, от която се вижда и рецептата, която препоръчва на своя колега – 10 таблетки имодиум наведнъж. Лекарството се прилага „за краткотрайно симптоматично лечение на остра диария и при пациенти с илеостома – с цел намаляване честотата на дефекация и обема на фекалните маси“. Максимална дневна доза е 8 таблетки.

„Написах рецепта, дано помогне и спаси здравеопазването…“, гласи краткото описание към снимката, което д-р Методиев е постнал на стената си. Отдолу Цанка Аврамова пък е добавила, че Москов явно е „пил остатъчно много ИСКУФЕН“, за да се докара дотук. Друг фен на АБВ – Драгомир Гайдаров, е заключил, че „за мозъчни и интелектуални разтройства този медикамент не помага“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране