16.06.2023 | 20:54
Алена: На Видовден Радев се изживя като възмездител
Слънцето е скандализирано и се е спотаило в дом на кармични проблеми

Указът за освобождаването на Иван Гешев е подписан. Битката е спечелена от „добрите сили“, но дали и войната ще бъде спечелена? Трудният период за България продължава и се задълбочава, инертността и безразличието са господари на народа. Всеки народ си заслужава съдбата.

В общи линии това ни казва датата на подписването на президентския указ за освобождаването на главния прокурор без да тълкувам всички астрологични аспекти.

Президентът се е устремил към повторение на дата 6.6.2023 година, на която отговаря и 15.6.2023 година, само дето втората носи огромна доза непочтеност, лъжа, измама, разкрива морални и материални зависимости между положилия подписа под указа и скрити  за обществото  хора, от които неочаквано се е оказал зависим съгласно астрологичните аспекти. Ден на емоция, прибързаност, думи и дела в неподходяща за него среда, всяла силен смут и страх  в душата му.

В такива притеснителни случаи, господин Президент, човек си взима астронумерологична прогноза и прави верните крачки. Импровизацията, особено емоционалната е гаранция за грешка.

На 15 юни дори Слънцето е скандализирано и се е спотаило в дом на кармични проблеми, неизвестно как отново свързани с много пари. Пари различни от  заплата. Твърде притеснително.

Композитната карта между Румен Радев и Иван Гешев съчетана с  комбинацията й с деня и часа на указа за освобождаването на Гешев, е носител на тежка кармична разплата между двамата, пречупена все през неподходящи съветници, натиск от страни и отровно обкръжение, което или съсипва кариера или разболява.

Нумерологичните значение на бъдещето формирано в деня на подписване на указа е значимо и отново вредно за България и народа.

Президентът – притеснение от импийчмънт

Този човек с вродения си егоизъм и люти емоции скрити под маската на овладян мимически контрол сякаш
нарочно прави всичко наопаки, за да докаже, че ще бъде неговото. И с всяко свое действие руши държавността, иначе сарказмът му е на ниво, но нищо друго. Другото е посредственост.

Президентът подписа указа за освобождаване на главния прокурор на 15 юни, Видовден, денят на възмездието, в който се разплаща и мъсти за нещо сторено.

За сторено зло на незаслужаващи го хора, които вярват, че злосторникът ще си получи заслуженото от Божия съд, колкото и закъсняло да е наказанието за простъплението. Президентът Радев очевидно е бил безкрайно доволен да влезе в ролята на възмездителя и по този начин да си отмъсти веднъж за искането на Гешев Конституционният съд да тълкува текста, засягащ имунитета на президента. Втори път за влизането на прокуратурата в президентството и арестите на двама президентски съветници.

Звездните аспекти в часа на подписване на указа, освен че показват нещо известно – президентът е злопаметен, но то е ясно и заради деня му на раждане и заради зодиакалния му знак и в същото време е много уплашен. Страхува се, че, ако не подпише указа ще му задействат импийчмънта. А така – два плюса. Хем си запазва поста, а дали – ще покаже времето пред нас! Хем мъсти.

Къде ли запиля законността, след като започнахме да се уповаваме на Видовден.

Денят на указа 15.6.2023 година е за него все още в лична година на неподходящи контакти, в месец на изявени емоции и действия подчинени на емоция, които му пречат да осъзнае заблудата, в която е изпаднал и заради която вярва в правота на постъпката си.

Президентът Радев навлиза в трудната си лична година след броени дни и никак няма да е очарован от това, което го чака, но сътворено от собствените му действия. От едноличен управник, може да бъде принуден да се превърне в послушко, за да запази статуквото си.

На преките разпоредби на Съдбата и създадената от него карма

Бойко Борисов е в година на кармична разплата

В деня на издаване на указа Борисов влезе в лична година кармична разплата.

Президентският указ се отнася пряко и за Борисов, който изповядва сляпата вяра, че с отнетите правомощия на главния прокурор разследванията срещу Борисов ще спрат. Духът обаче вече е пуснат от бутилката.

Борисов, като човек без политическо бъдеще, в деня на издаване на указа вече е в лична година кармична разплата, на която ще е подчинен в следващите дванадесет месеца, но да продължи и в следващата емоционална и завършваща деветгодишния цикъл година. В същото време годината му е и на желание за изпроводяк от политиката да се сдобие с много пари. Месецът му е на глобални промени, заради личната му година те ще бъдат негативни и ще формират следващите девет месеца от живота му, а денят му е на Съдбовно подчинение – абсолютен малшанс. Това означава, че всичко, което ще му се случва заради указа, ще е на преките разпоредби на Съдбата и създадената от него карма. Каквото и да се опитват да правят хора в негов интерес, то ще бъде обезсилено, ако противоречи на вече съдбовно предопределеното като възмездие за делата му.

И накрая, Борисов може и да се сдобие с мечтаните големи пари, но заради годината на кармична разплата, ще му бъдат отнети в рамките на деветгодишния период, в който вече живее.

Съдбата го е спряла някъде по пътя без изход

Иван Гешев подцени противниците

Гешев ще спечели от трудностите, ако се примири с тях.

На 15 юни Гешев е в лична година на ново начало, но в месец на анализ и в ден на трудности, породени от странични фактори. Трудности, които не може да преодолее и ще спечели, ако се примири с тях.

Трудности, немалко от които предизвика сам, подценявайки своите противници. Денят на указа за него е обвързан с трудности, породени от странични и неочаквани фактори, които е добре да анализира и да не повтаря.

Съдбата го е спряла някъде по пътя без изход за него и му дава шанса с правилни действия и други средства да постигне нови цели. Важно е ходовете му да се премислени и прецизно астрологично изчислени.

Източник: Труд

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране