22.01.2023 | 11:04
Алена за 2023-та: Борисов няма политическо бъдеще, чака го кармична разплата!
Радев лесно може да бъде манипулиран и употребен

Светлана Тилкова-Алена е завършила международни икономически отношения и икономическа журналистика във ВИИ „Карл Маркс“ – сега УНСС. Дълги години е практикувала професията у нас и в чужбина. Изучава нумерология от 1971 г., а астрология от 1977 г. При двумесечния си престой в Япония в науката я въвежда японски астролог. В периода 1983-1984 г. изучава редовно астрология и психоанализа в САЩ – Ню Йорк, когато за пръв път среща своята учителка Линда Гудман. През 1993 г. Гудман ѝ поставя задачата да продължи изследванията си и да развива науката нумерология и по-специално кармичната нумерология и кармичната астрология.
 Алена е автор на 77 книги и повече от 234 хиляди хороскопа. Създател и автор е на сп. „Кармичният кръг“, излизащо всеки месец от януари 2001 г. Тя е единствената българка, член на Германския съюз на астролозитe DAV. От 2006 г. е член на Международната астрологична асоциация ISAR, а от 2015 г. и на Американския астрологичен съюз. През 2010 г. с решение на Германския астрологичен съюз Алена е избрана да оглави българския му филиал и да бъде негов председател. Книгата ѝ „Универсалната матрица на Питагор“ излезе на немски език през 2019 г.
– Г-жо Тилкова, измина една тежка, кризисна година – политически хаос, нестабилност, инфлация, обедняване. Каква ще бъде 2023-та за България, идват ли по-добри дни, или ни чакат нови предизвикателства?
– И в най-лошата година има добри дни. А за мнозина колкото е по-лошо за всички, толкова е по-добре за тях, особено сред политическата върхушка на партии марионетки на олигарси, колкото и нелепо да звучи това определение за родното битие. За България и за народа цялата 2023-та е трудна и ще е четвъртата поред от девет възможни. Ще живеем по-спокойно през 2023-та, ако не допуснем отново измамници на върха на управлението. Обедняването ще продължи, дай Боже управляващите да успеят на намалят инфлацията в България до европейските нива.
Разделението, омразата и безхаберието, измамите продължават да господстват с пълната си сила и през 2023 г. Домашното насилие, агресията, катастрофите, убийствата ще са потискащо ежедневие.
През годината мисленето на мнозинството от хората ще е – колкото повече не ни интересува какво се случва около нас, толкова по-защитени сме от опасностите на суровия и жесток живот. Тази нагласа ще е изявена с особена сила през първите месеци на годината, но от края на февруари и началото на март лъч надежда ще пробие сивотата на българското безвремие и обществото ще започне да осъзнава, че иска промяна, която обаче ще бъде съпътствана от агресивно и злостно противопоставяне.
От август до втората половина на октомври сме подвластни на неочаквани, по-често негативни обрати, които предизвикваме сами или сме ги заложили през 2022 г., а сега си сърбаме това, което сме си надробили тогава. Трябва да сме подготвени за негативни и трудно преодолими обрати през ноември и декември, когато е възможно народното недоволство да избухне с пълната си сила и агресия. Предупреждавам почти година предварително, има шанс това негативно развитие да бъде избегнато.
– Ще бъдем ли пощадени от природни катаклизми след тежките наводнения през тази година?
– Природните катаклизми не могат да бъдат прогнозирани посредством изчислителните методи на астрологията и нумерологията. Наводненията обаче няма да ни пощадят. През 2023 г. единственото неотменимо бедствие ще са наводненията. Нептун е в Риби до 2025 г. Дотогава ще бъдем потърпевши от дълги засушавания и унищожителни порои, изливащи за часове вода колкото за година. Да си припомним бедствието в Карловско и да бъдем достатъчно мъдри да си поправим дигите, да почистим деретата и селските вади, на които никой не обръща внимание, докато не прелеят и залеят къщите, съсипят реколтата и удавят добитъка.
Предупреждавам: от януари до юни, юли и август съществува предпоставка за разрушителни наводнения. Застраховайте имотите си или ги обезопасете, особено ако домът ви е на пътя на водата или в близост до нея.
– За представителите на кои зодиакални знаци годината ще бъде успешна?
– Всичките 12 зодиакални знака са еднакво орисани на успех или на липсата му, кой както го заслужи с мисъл, действие и съобразяване със съдбовните предопределения. И в най-трудната си лична година, ако знае как да избягва астронумерологичните капани, човек може да се радва на успех. В най-даряващата отлични резултати лична година човек може да фалира, да изживее катастрофални загуби и разочарования, ако действията са му на неподходящи за неговото начинание дати. За всяко от човешките същества, подвластно на една или друга зодия, заложеното е различно и е следствие от неговота дата на раждане, а подробно, по дати съм дала тази информация в годишната си книга „Вашата календарна 2023-та“.
– Какво показва астрологичният анализ – ще има ли редовен кабинет в рамките на този парламент, или твърдо вървим към предсрочни избори?
– Разположението на планетите и техните аспекти отдавна ни е показало какво ще е близкото политическо бъдеще в България. На този въпрос отговорих още на 10 юли. Казах, че правилният отговор е не дали ще има предсрочни избори през 2023-та, а колко пъти ще ни споходят.
Да припомня мой предходен астрологичен анализ. В композитните звездни карти на два от последните предсрочни вота съществуват аспекти, които говорят за поредица управления на служебни правителства, докато се създаде нов, стабилен кабинет. Заради този аспект не съм оптимист, че съставянето на жизнеспособно редовно правителство ще е по силите и желанието на парламентарно представените партии не само в 48-ото, но и на тези в бъдещото 49 НС.
– Какъв би бил резултатът на едни следващи избори – кой ще е първа политическа сила? Ще има ли изненади, ще се появи ли някой нов „месия“?
– Отново ГЕРБ, стореното добро за България по време на 12- годишното управление на партията не е забравено, колкото и да се опитваха да го „изчегъртат“. Лъч светлина на тези предсрочни избори ще е гласуването и с хартиена бюлетина, ако все пак не бъде отменено, което намалява възможностите за компютърни манипулации. Отлично разбирам ветото на президента, както и истерията на ПП и ДБ, които са наясно, че изборните им резултати ще са други. Да припомня. За отминалите избори написах, че най-изявено ще е самочувствието на политическата еднодневка ПП, които нямаха астрологичен шанс за повече от 5-6%, но се оказаха втори, с придадени за няколко часа близо 14%, което според тях означава, че бъдещето е тяхно. ДБ щяха да са извън парламента, ако не бяха получили нужната им подкрепа от господаря на машинните кодове, а ИТН щяха да имат депутати. Така казват планетите, на които вярвам безпрекословно, за разлика от хората, продължаващи лицемерно и лъжовно да твърдят, че мадуровките, както ги нарече народът, са многократно защитени от манипулации. Нов месия не бива да очакваме. Появи ли се – измамник ще е!
– Румен Радев управлява от доста време със служебни кабинети. По какъв път води държавата той? Иска ли въобще да има редовен кабинет, или не? Какво е неговото влияние върху политическите процеси в момента и докъде ще доведе то? Кои негови черти на характера изпъкват и могат ли да бъдат опасни те?
– Хороскопа на този президент съм го направила още при първото му встъпване на поста с всичките му позитиви и негативи. Още тогава написах, че този човек е първият български президент, при който има реален астрологичен аспект за свалянето му от поста след не повече от две години управление. Това трябваше да се случи, за да се предотврати крахът на държавата. Е, не се случи. Борисов още тогава се прояви не като държавник, а като страхливец и не предприе нужните законово аргументирани действия. Хаосът и кризата можеше да бъдат избегнати.
От първия си ден на президентския пост Румен Радев стриктно следва житейската си философия – съзидавам, като унищожавам. Предполагам, че освен аспектите в рождената му звездна карта немалко място за формирането ѝ има и неговата професия на военен пилот. Под вдигнатия му юмрук държавата катастрофира. За мен това е опасно. Неговите бивши вече любимци Петков и Василев разсипаха България и ни натовариха с огромни дългове само за седем месеца управление. Очаквано ни отложиха за Шенген, мотив – корупцията и върховенството на закона. Да припомня, Радев си замълча, когато стана ясно, че Петков и като министър, и като кандидат за министър-председател е нарушил конституцията с лъжата си за своето гражданство. Това премълчаване от президента се приема за корупция на най-висше ниво в страните, към които се стремим да се числим.
Дали президентът иска да има редовен кабинет, не знам, но планетарната подредба ни разкрива друго астрологично бъдеще, което не зависи от неговата воля. В моя предходна астрологична прогноза написах, че в композитните звездни карти на два от отминалите предсрочни вота съществуват аспекти, които предупреждават за поредица управления на служебни правителства, докато се създаде нов, стабилен кабинет. Дали това ще се случи към края на 2023-та или след началото на 2024-та, ще ни покажат мартенските предсрочни избори.
Моето астрологично мнение е, че в това служебно правителство има достатъчно компетентни хора. Колкото по-дълго управлява, толкова по-спокойно ще бъде през зимните месеци. А на народа му е безразлично, че сме парламентарна република, но с продължително президентско управление.
– Каква лична година вещаят звездите за Румен Радев – в политически, но и в личен план?
– Президентът до рождения си ден през 2023-та е в своя лична година на засилено общуване, на създаване на нови отношения, на разговори, много повече от обичайното, но в същото време на затруднение да прецени дали хората, с които разговаря и преговаря, дори и те да са оторизираните, са правилните и думите му ще носят полза или вреда. Негативът на успешната му в личен план година е, че лесно може да бъде подведен, манипулиран и подтикнат към думи или действие с вреда за него. Накратко, да бъде употребен, без да се усети.
Съпругата му е в нейна трудна и проблемна година, в която неприятностите са следствие от причини извън нейния контрол. За нея периодът на трудности ще продължи до рождения ѝ ден догодина. В семеен план не е изключено да изживеят криза с начало в периода между рождения ден на Радев и нейния рожден ден. Да бъдат внимателни в отношенията помежду си в тези 22 дни.
– Защо според вас Бойко Борисов не отиде лично да получи първия мандат от Радев? Иска ли всъщност той ГЕРБ да управлява? Какво разчитате зад поведението му?
– Защо Борисов като лидер на партия не е в парламента? Защо в предизборната надпревара обикаля села и паланки, но не представя ГЕРБ в София, където дълго ще се помни провалът му по време на протестите през 2020-а? Все същата причина, като да не вземе лично мандата. Страх да чуе истини за себе си, страх от критика, страх заради неспособността да разбере защо политическата му кариера се срина и той не само не е полезен, напротив, вреди на България. А страховете са му следствие и от патологичния му нарцисизъм, който около средата на неговия трети мандат избуя до надоблачните висоти, където е само Той и някъде наоколо и Господ. След като Борисов не чува Господ да го критикува, защо да се принизява до плебеите и да стои в една зала с някакви депутати, че и при президента да ходи.
Поведението на Борисов е ясно. Ако милееше за ГЕРБ, нямаше да пропъди ценни и лоялни към партията хора. Той иска да управлява, но знае, че е в безизходица, нищо, че ГЕРБ все побеждава, затова всичките му действия са насочени в една посока. След поредица от предсрочни избори да се достигне онази критична точка, при която на народа ще му е писнало от всички спасители, шарлатани и ще гласува масово за Борисов, с ясното съзнание за всичките му недостатъци, но и със знанието за ползите в неговото управление. Борисов е готов на всякакви съглашения и дори самоунижения само и само да се върне във властта. Готов е на килимче пред „началниците в Брюксел“ да стане, и на тези зад океана, че да го харесат и да го посочат – Той е! Съдбата обаче е категорична – той беше.

– Каква ще е 2023 година за Бойко Борисов, какво политическо бъдеще го очаква? И какъв би бил съветът ви към него?
– Борисов няма политическо бъдеще, колкото и шокиращи да са думите ми за неговите поддръжници, а и за неговите противници. Сам го проигра с неадекватните си действия от лятото на 2020 г. досега.

До следващия си рожден ден Борисов е в година на осъзнаване и преосмисляне на грешките, които е допуснал като думи и действия в политически план. Една изключително самотна година. Според мен нарцисизмът му е вече толкова силно изявен, че подобен душевен катарзис е невъзможен. А това означава, че го очаква тежка кармична разплата в периода от рождения му ден през 2023-та до рождения му ден през 2024 г. След това навлиза в своя заключителна година, време за приключване, време за спомени.
От две години съм спряла да съветвам Борисов. На предатели към мен и към България съвети не давам. И нескромно ще кажа, че му личи. Лошото е, че този самовлюбен човек съсипва и ГЕРБ. Заради душевното нарцистично раздвоение на Борисов от шанса да състави четвърти кабинет след изборите през април 2021-ва ГЕРБ се оказа в постоянната патова ситуация да е първа политическа сила, но да не може да състави правителство. И така ще продължи, докато Борисов не слезе окончателно от политическата сцена.
– Каква ще е съдбата на Кирил Петков, Асен Василев и „Продължаваме промяната“ на следващите избори?
– Искрено се надявам, че спрямо тези двамата Темида няма да се подчини на народния съдебен закон „За кокошка няма прошка, за милиони няма закони“. Иначе от астрологична позиция всичко е ясно и това, което съм написала още при появата на движението им и досега, напълно се припокрива с действителността. Тогава написах, че в характеристиките на двамата измамата, непочтеността са заложени. Написах, че заради датите на всичките им регистрации са поредната еднодневка, но ако получат шанс да управляват, ще съсипят държавата. Случи се. Неотдавна президентът си призна, че им е повярвал, успокои, че и тази шарлатания ще преживеем, ама защо не ме чу още през 2021-ва. Във всеки хороскоп, който правех на ПП и двамината му водачи, планетите ни разкриваха що за измамници са. Трябваше ли харвардските измамници да съсипят България, за да си надмогне егото Радев и признае грешката си, че им е бабувал и с действията си е вредил на България.
На следващите избори единствено с измама могат да стигнат до значимо място. Каква – не знам, но след като са шарлатани според президента, очевидно не са приключили с номерата.
– Ще помогне ли хартиената бюлетина на БСП, или Столетницата ще продължи да пада електорално?
– Електоралният залез на БСП на първо място е следствие от датата на раждане на Корнелия Нинова. Това го пиша още през пролетта на 2016 г., когато тя стана лидер на партията. Каквито и позитивни качества да има, човек, роден на нейната дата, не може да ръководи успешно и градивно партия. Такива са нумерологичните ѝ характеристики по рождение. На два поредни вота пиша, че машинното гласуване отнема избиратели на БСП чрез пренасочването им към други партии. Но наивна е надеждата, че само заради връщането на хартиените бюлетини БСП ще се възроди като феникс, нужна е смяна на лидера.

Вера Йорданова

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране