30.07.2015 | 0:01
Арестуваха дърт гларус, свалял млади рускини
Жените били голи на плажа, 53-годишният не издържал на гледката

53-годишен столичанин, който бил на почивка в Созопол, се озова в ареста, след като се опита грубо да задява две млади рускини. Пламен видял двете красавици – на 22 и 27 г., на плажа „Харманите” в Созопол, съобщават от полицията в Бургас.

Рускините били съвсем голи, тъй като събирали тен в нудистката част на ивицата. Софиянецът не издържал на гледката и започнал да им подхвърля нецензурни предложения. В началото руските девойки не реагирали, мислейки, че морският гларус ще си тръгне, но той ставал все по-настоятелен.

След натуралистичните сексуалните покани, на които чужденките не отвърнали, Пламен започнал да им крещи и да ги обижда. Уплашени, двете рускини се метнали на автомобил, спрян на близо, и отишли направо в полицейското управление.

Мераклията е арестуван директно на плажа и отведен в РПУ-то, където прекарал нощта. Срещу 53-годишния Пламен е образувано бързо полицейско производство за извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, уточниха от полицията в Бургас.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране