16.07.2021 | 15:20
Бакалова подаде сигнал в МВР за Борислава Йовчева
Йовчева нашумя покрай "Барселонагейт" и се твърди, че има дете от Бойко Борисов

Ивайла Бакалова отказа да разкрие подробности за сигнала, който е подала в МВР и по-точно – лично пред вътрешния министър. „Да, била съм при г-н Бойко Рашков, но не заради Веселин Денков и Васил Божков, както пишат жълти сайтове. Бях при него като гражданин, за да подам сигнал“, разказа Ивайла Бакалова, цитирана от медиите. Но отказа да разкрие подробности за сигнала, който е подала в МВР.

По информация на Novinite.bg иде реч за много конкретни данни, които Бакалова е извадила за сочената за любовница на Бойко Борисов манекенка и после бизнесдама – Борислава Йовчева. Красавицата нашумя покрай темата „Барселонагейт“. Смята се, че Йовчева е жената в сянка до Борисов и той ѝ е купил къща в Барселона, където да отглежда общото им дете – скандал, който се разследва и от прокуратурата в Испания, по сигнал на авторитетното издание „Политико“.

Наскоро Ивайла Бакалова блесна в разследването на „Антикорупционния фонд“, който използва записи, направени от нея на разговорите ѝ с посредници, които ѝ искат пари, за да извадят Денков на свобода. Той беше арестуван през септември м.г. и го пуснаха преди месец.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране