18.07.2015 | 6:50
Българин сложи Благо Джизъса в малкия си джоб
На вратите на Божи гроб за поколенията идиот се е разписал "Петко от Копривщица"

Колизеумът далеч не е единствената световна забележителност, върху която изникват надписи на български, съобщава Нова телевизия.

Българска следа има и върху катедрала във Флоренция, и върху оръдие в Мароканската крепост. В Йерусалим е същото. На вратите на Божи гроб за поколенията се е разписал „Петко от Копривщица“.

Никол и Гошо са решили да увековечат любовта си на стената на Софийския университет. А една улица в страни – футболни фенове едва ли са стигнали до лавиците с книгите, но пък защо да не ударят едно рамо за любимия отбор на стената на Народната библиотека.

След появилата се информация, че българският футболист Благой Георгиев е бил арестуван в Рим, защото е издълбал инициалите си в Колизеумът се появиха и шеги: „Български футболист най-после се прочу в Италия и даде автограф на Колизеума”.

„Благо Георгиев спази една много дълга традиция. Ние много добре си знаем какво казват българите на някакво знаменито място: „Пиши к** и да си ходим”, коментира друг. Оказва се, че навсякъде по света се драска, но само българите смятат, че е безнаказано.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране