27.05.2023 | 16:49
Бащата на миската, екзекутирана с Къро: Дори мафията не посяга на жени
Бизнесът на Красимир ще бъде разграбен, а той беше обграден само от предатели, казва бащата на застреляната Боряна Кочанова

Дори мафията не посяга на жени и деца, бизнесът на Красимир Каменов-Къро ще бъде разграбен, а той е бил сам и обграден от предатели. Това обяви пред Нова телевизия известният плувец от близкото минало Петър Кочанов, който е баща на “Мис България Вселена 2007” Гергана Кочанова. Именно тя се оказва убитата съпруга на Красимир Каменов-Къро.

Къро, съпругата му и още двама души от обслужващия персонал – икономка и бодигард, бяха разстреляни в къщата им в много богатото предградие Констанция в Кейптаун. Разстрелът има почерка на мафиотско, добре организирано убийство, като се има предвид, че мястото е строго охранявано и наситено с много камери.

60-годишният баща, който от години живее и работи в САЩ, научава за трагичната смърт на дъщеря си по телефона. Обажда му се служител на Къро от Южна Африка един час след разстрела.

Ден по-рано стана ясно, че Гергана и служителите на семейството са били с белезници, а ръцете на Къро са били вързани с т.нар. свински опашки и той е застрелян от упор. Вероятно нападателите са стреляли със заглушители, тъй като никой от съседите не е чул нищо.

“Защо жена? Защо жена? Какво общо има тя? Какво може да направи тя? Тя е един красив и добър човек. Нищо повече. Никаква власт няма, не може да вземе никакво решение, от нея нищо не зависи. Защото посягат на нея? Все пак в последните 100 години не вярвам да има такъв случай в историята, не само в България, но и в Африка, Русия, Италия, в Америка. Няма такъв случай. От нея нищо не зависи. Абсолютно. Той си решаваше всичко сам”, заяви Петър Кочанов.

“Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но много предатели. Всички са предатели. Всички искат власти и пари. Както и в политиката, така и в това. Гергана беше най-добрият човек за мен, най-красивата жена. Загубата е огромна. По принцип е казано, че жените не трябва да се закачат. И децата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи”, казва още той.

Най-големият син на Гергана Кочанова е роден през август 2009 г. в САЩ. Момчето носи името на баща си – Красимир. След него бившата моделка ражда още две деца.

“Сега внучето ми изпраща снимки. И казва “Най-добрата майка на света”. Не мога да спра да плача…за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-добрият човек. Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прекрасни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е. Имам само една дъщеря. Нямам 2,3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, голяма любов. Мъката е огромна”, каза още съкрушеният баща.

Петър Кочанов, който работи като шофьор, сега се притеснява как ще се грижи за трите деца, останали сираци. “От бизнеса на Красимир нищо няма да остане. В България, неговият бизнес, нищо няма да остане. Никой не разчита на това. Всичко свърши. Край. Ще го разграбят. Ненапразно казвам, че всички около него бяха предатели. Той много си обичаше децата”, допълни тъстът на Къро.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране