12.05.2015 | 8:35
Бащата на убитата Ани бил жиголо в Атина
Станислав правел секс с известни гърци за по 100-200 евро на сеанс

родължават да излизат нови и нови подробности около случая с убийството на малката Ани в Атина. Гръцките медии разкриха, че бащата на момиченцето – Станислав Бакърджиев се предлагал като жиголо и то на известни хора от шоубизнеса. Той разкрил сам какво е работел по време на показанията си в опит да отвлече вниманието на разследващите. За сеанс получавал около 100-200 евро.

„Правил съм секс с много известни лица от гръцкия шоубизнес, които разпознах после по телевизията”, похвалил се Станислав.  Предполага се, че той е бил жиголо от времето, когато е пристигнал в Гърция. Бащата на Ани е известен като партньор на хомосексуалисти, твърди и бившият му партньор – травеститът Ася, с когото е имал връзка от 2008 до 2010 г.

„Станислав работеше като жиголо. Никога не е вършел друга работа. Жиголо и по домовете. Излизал е и като травестит на бул. „Сигуру” с високи токчета”, разказва травеститът Ася.

Подробности около сексуалното минало на Станислав разкрива и известният гръцки дизайнер Харис Циатрас. Той признава, че останал шокиран, когато видял по медиите лицето на Бакърджиев:

„Беше известен в нашите среди. Целеше да се запознае с мои колеги на познати места, където ги срещаше от време на време, с цел да изкара пари. Повечето от чужденците, които вършат тази работа, целят да изкарат лесни пари, затова не ме изненадва. За съжаление това е практика от години.”

„Когато чух новината за убийството на Ани, краката ми се подкусиха. Нямах сили да издържа на повече подробности, всичко, което чух, беше толкова шокиращо. Имах нужда от няколко минути, за да осъзная, че този човек бе добре познат на мои колеги и приятели, с които бе имал случайно познанство. Разбирате, че новината се разпространи за рекордно бързо време, тъй като този човек беше познат, движеше се по тези места и сега се разкриха чертите на една кошмарна личност. Крайно безскрупулна и опасна, извършила това немислимо и зверско деяние. Наистина не знам какво да кажа, в шок съм от всичко случило се”, допълва Харис Циатрас.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране