10.06.2015 | 11:03
Бербатов ще взима по 2 млн. евро в ”Олимпиакос”
Агентът на футболиста Емил Данчев е заложил тази цена при преговорите
Българският нападател Димитър Бербатов ще получава по около 2 милиона евро на година, ако подпише с „Олимпиакос“, информират медиите в Гърция.
Слуховете сочат, че агентът на футболиста Емил Данчев е заложил тази цена при преговорите, а от клуба изглежда са склонни да я платят, за да имат ценното ново попълнение, независимо от 34-те години на нападателя.

Ако сделката се окаже факт, опитът на Димитър Бербатов ще е бил от ключово значение за развръзката. Акционерите на „Олимпиакос“ единодушно решиха на последното си събрание да увеличат капитала на дружеството с 10 милиона евро.

Президентът на клуба Вангелис Маринакис изцяло ще покрие сумата, като в тима вече са получили 4 милиона евро по друго перо. Емил Данчев съобщи по-рано днес, че Димитър Бербатов се надява по-скоро да подпише договор с нов клуб, след като напусна „Монако“, а сега е свободен агент, информира Гонг.

В Гърция обаче не пропускат и факта, че преди няколко дни самият нападател сподели, че има голямо желание да се завърне отново в Англия и да заиграе в тим от Острова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране