29.01.2015 | 10:53
Бербатов в Евертън?
Цялата фамилия на футболиста желае подобна сделка да стане факт и всички отново да заживеят в Англия

Спекулациите на Острова около името на Димитър Бербатов продължават. След като се породиха серия коментари, че българинът ще напусне Монако и ще се завърне във Висшата лига, Daily Mail, посочи нов кандидат за подписа на нападателя. Според изданието Евертън е сред желаещите да се сдобият с услугите на бившия играч на Манчестър Юнайтед.

Твърди се, че цялата фамилия на Бербатов желае подобна сделка да стане факт и всички отново да заживеят в Англия, а управата на „монегаските“ е отсякла, че ще позволи подобен трансфер само ако прибере поне 1 милион лири.

Запознати, на свой ред, разкриват, че „карамелите“ имат възможност да предложат по 70 хиляди лири на Бербатов на седмица, което по всяка вероятност ще го удовлетвори.

Припомняме, че по-рано се говореше, че Куинс Парк Рейнджърс иска Бербатов. Същевременно малко след като плъзнаха из медийното пространство информациите за завръщане на българина в Премиърлийг, мениджърът на футболиста Емил Данчев отрече той да напуска „князете“ и опроверга всички подобни слухове.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране