04.12.2023 | 21:55
Бизнесдама поръчала да залеят с киселина известна гадателка
Има двама задържани по случая

Бизнесдама от София била поръчала да залеят с киселина пловдивската гадателка Антоанета. Подобна версия изказа самата жертва по време на делото днес. „Бизнесдама от София, на която съм помагала, стои зад поръчката на това зверство. Още не се чувствам добре и се възстановявам, заяви Антоанета и допълни, че желанието й е да изкарат на светло поръчителя.

„Двамата подсъдими са просто изпълнители. Има бизнесдама от София, която ме е поръчала. Тя плаща и за адвокати на задържаните. Това са много скъпи адвокати“, каза Антония, която присъства в съдебната зала. Според нея фалшива информация стои зад злодеянието.

„Дали са й невярна информация, че съм имала работа с ходжа, когото дори не познавам. Решила, че това е варианта да ме накаже, като ме залеят с киселина. Аз нямам никаква вина. Не знам как е стигнала подобна информация до нея. Трябва да има дело срещу нея и да я накажат“, каза още гадателката от пловдивския квартал „Тракия“.

„Тя спечели дело в София след като бях до нея. Ако това е благодарност…“, посочи Антоанета.

Придружителят на гадателката, който живее с нея на семейни начала посочи, че поръчителкта е известна като една от любовниците на покойния Алексей Петров, но не пожела да я назове по име. Той разказа й че е правен опит да се проникне в апартамента на Антоанета с цел да се заличат доказателства, свързващи нея с бизнесдамата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране