05.02.2024 | 20:51
Богаташко синче спретна див скандал на Нина Добрев в тузарски ресторант
Тук не е Америка, тук има ред. Какво ви кара да си мислите, че може да седнете на мястото ми, крещял разглезеният хлапак

В неудобна ситуация се озова българската киногордост Нина Добрев с половинката си Шон Уайт. Влюбената двойка спокойно хапва в шикозен ресторант, когато богато разглезено хлапе ги напада за мястото, на което са се настанили, пише България Днес.

„Това място е резервирано за мен. На него пишеше Луи! Не можете ли да четете? Това място е мое…“, заядливо се обръща той към Добрев, въпреки че двойката обядва в напълно нормален ресторант без настаняване или табели с имена. Европейското хулиганче заплашва актрисата, че ще извика мениджъра, който да го настани на мястото им.

„Тук не е Америка, тук има ред. Какво ви кара да си мислите, че може да седнете на мястото ми… Не може да си правите каквото си искате… Американци!“ наивно ги обижда богаташчето, без дори да подозира, че разговаря с нашенката. Изгората на Добрев се справя със ситуацията с класа и търпение. Шон пояснява, че никъде на масата няма табела с неговото име и че в заведението клиентите се настаняват свободно. Нина дори посочва, че има две напълно свободни места до тях, на които изнервеното момче може да се настани,

„Това е Нина Добрев!“, с насмешка пояснява половинката й на надутия богаташ. „Които и да сте вие! Това е толкова типично американско и неучтиво, отивам за Мениджъра“, продължи заплахите си той. Екранната Елена Гилбърт от „Дневниците на вампира“ вече досущ е заприличала на американка, което някои недоволни хора започват да използват срещу нея.

Талантливата актриса заживява в Торонто едва на двегодишна възраст и израства в Канада с кратки връщания до България. Макар сериозната си американска предистория, Нина говори перфектен български и многократно е заявявала, че счита себе си за българка и даже се гордее от това.

Въпреки гигантската си световна слава за някои хора явно на пръв поглед Добрев е просто една типично нахална американка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране