26.09.2021 | 13:16
Борисов: Няма да кажем кандидата си за президент!
Радев праща Минеков като бухалка срещу ГЕРБ, казва лидерът на партията в поредната си логорея

До последния ден няма да съобщим кандидата ни за президент, още повече след днешните събития. Минеков щял да гони първата политическа сила от централата й. Нали уж действате по Конституция и служебният кабинет трябваше само да организира честни избори? С тези думи по адрес на културния министър изригна бившият премиер Бойко Борисов.

Ако иска Рашков да дойде и да изгони хората от офисите. Зад всичко това стои Радев, той праща бухалки, заключи лидерът на ГЕРБ-

И заяви, че ГЕРБ ще уведоми Брюксел за случващото се. БНБ отчита рекорден срив на чуждите инвестиции. Сиреч корупцията при Радев е придобила рекордни размери. Преките чужди инвестиции в страна до юли 2021 г. намаляват с 63,7% спрямо същия период през изминалата година. Чуждестранните компании продават бизнесите на български фирми и се изтеглят от страната. Това е промяната, коментира Борисов.

Затова винаги питам какво успешно направиха: план за възстановяване – нула, каза Борисов. Той подчерта, че са спрени и помощите за авиацията.

Да видим как се прави върховенството на закона.  Не е ясно как е станала промяната, кой я е направил и защо. Това е промяна по Радевски. Лобистки текстове в актуализацията на бюджета. Затова беше този зор. С тези цени на тока, на газта, трябва да забравим за зеленчукопроизводството, подчерта той.

240 депутати плюс цялата администрация ходят без маски в парламента и издават заповеди хората да ходят с маски, а те богоизбраните ходят без маски и после искат Народното събрание да има авторитет, а вие тук ще се издушите с тези маски, Кацаров ходи без маска, възмути се Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране