31.01.2024 | 10:38
Борисов попари мераците на Пеевски: Импийчмънт на Радев? Абсурд, избран е от народа
Призовавам всички да бъдат по-внимателни с лепенето на етикети. В една правова държава има институции, които работят по сигнали, подчерта лидерът на ГЕРБ

Импийчмънт е абсурдно да се говори и мисли за човек, пряко избран от народа. Този човек, който има доверието на обществото като обединител, не може да говори като партиен лидер. Няма да забравя Шишков и други, които направиха мазало в строителството. За стотици милиони щети са тези три години на служебни кабинети на Радев. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Призовавам всички да бъдат по-внимателни с лепенето на етикети. В една правова държава има институции, които работят по сигнали. Има слухове и внушения, които невинаги се оказват такива. Знам доста по конструиране на служебните кабинети, но тук, в сглобката, имаме колеги, които са участвали в тези разговори. От 20 г. слушам, че всеки, който иска да каже нещо, обвинява Борисов. Вчера Нинова дава брифинг и вика: Борисов се скри. Ама няма да тичам да давам нарочни брифинги. Не искам която и да е политическа партия да се меси в работата на независимите служби. Когато им е изгодно едните говорят срещу службите, други – срещу сглобката. Не знам кога Нинова е щастлива от президента Радев”, заяви още Борисов.

„В момента се работи по ротацията и когато дойдат да се отчетат за това, което са се разбрали, тогава ще може да отговорим, каза Борисов за работата на Денков и Габриел, които правят преглед на работата на министрите и преценяват кой да остане в следващото правителство. Пеевски говори за Копринков и еди какво си. Всеки лидер използва ситуацията за политическите си цели. Считам, че всичко, за което говорят Пеевски и Радев, ако не се намерят доказателства. Аз знам, че Пламен Узунов се появи с една торбичка след среща с митниците, но всичко приключи дотам”, добави Борисов.

1 коментар

  1. Кики рече: каза:

    СелскиО идиот се оказа по „прозорлив“ от тъпите „харвардски“ мошеници и едродупестия ШИШИ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране