31.03.2024 | 12:13
Борисов реди кабинета „Главчев“!
Вождът на ГЕРБ дава 50% от министерствата на ПП-ДБ с молби към Асен Василев. "Важно ми е Христо да е доволен!"

Продължава унизителното делкане на министерства между ГЕРБ и ПП-ДБ, този път в служебния кабинет на Димитър Главчев, пише ПИК, като се позовава на източници от ГЕРБ.

Бойко Борисов, който уж нямал нищо общо с Главчев, в момента активно реди кабинета му, пълнейки „кутийки“. Най-сигурно било присъствието на вътрешния министър Калин Стоянов, подкрепян и от ДПС.

Борисов е предложил 50 процента от министерствата на ПП-ДБ, за да има „мир в държавата“ и за да „няма протести на жълтопаветната измет“, донесе източникът на медията ни.

Лидерът на ГЕРБ все така се унизявал пред Асен Василев, като постоянно го молел да посочи свои човек за финансов. Сделката включване и запазване на прословутия Спецов като шеф на НАП.

Борисов настоявал и „Христо да е доволен“. Това означавало министерство на правосъдието да бъде запазено за ДБ, поради желанието им техен човек да председателства ВСС.

Жалки пазарлъци, не е истина докъде са паднали, потресени са персони от обкръжението на Борисов, които не могат да познаят шефа си, който непрекъснато се отказва от властта, за да угоди на ППДБ – проекта на посолството.

Междувременно анализаторите са втрещени и от униженията на другия „лидер“ на сглобката Кирил Петков, който изтърси, че и техният Андрей Гюров би бил съгласен да е премиер, не само Главчев. Не спира битката за кокала, разбеснели са се за тия пусти постове, загубили са елементарно достойнство, възмущават се политолози.

2 коментара

  1. Кики рече: каза:

    „Господин“ Борисов е селски хитрец, и.ди.от…

  2. Анонимеен каза:

    Гн. Борисов е хитър не като вас Тъпани

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране