01.01.2023 | 18:23
Борисов скри дъщеря си и внуците
Лидерът на ГЕРБ за пръв път не показа празничния си дом и семейството си за Коледа

За пръв път от близо десет години насам Бойко Борисов не показа семейството и дома си навръх коледните празници. Бившият премиер имаше традиция винаги на Бъдни вечер да споделя снимки от трапезата в къщата си в Банкя заедно с дъщеря си Венета, зет си Иван и внучетата си в социалните мрежи. Тази година обаче лидерът на ГЕРБ предпочел да запази съкровения момент само за себе си и остави „вратите“ на дома си затворени за любопитството на многобройните му симпатизанти, пише вестник Ретро.

Една от причините празниците да преминат инкогнито за семейството на Борисов вероятно е появата на най-новия член в него, а именно внучката му Виктория. Тя се роди на 3 ноември 2022 г. и е на по-малко от два месеца. Дядо ѝ все още не я е показвал публично, вероятно от суеверие. След раждането ѝ той сподели, че по време на скандалния му и обявен от съда за незаконен арест през март 2022 г. щерка му Венета вече е била бременна и тежко преживяла събитията. „Като баща знаех вече, че дъщеря ми е бременна, а беше пометнала преди това от стрес. Казах ѝ: спокойно, миличка, искам да се успокоиш и да си легнеш, аз ще се оправя. Оставих я превита на две на прозореца да гледа как ме отвеждат… Никога нямаше да им простя, ако нещо се беше случило с нея…“, разкри лидерът на ГЕРБ.

За малката Виктория изминалата Коледа бе първа заедно с братчетата ѝ Бойко-младши и Иван. И за трите внучета Борисов подготвил специални подаръци и изненади, както винаги. Миналата година гордият дядо изненада двете си момчета с най-мечтания от тях подарък – домашен любимец кученце, което нарекоха Сара. За Коледа през 2020 г. пък ги сюрпризира с музикални инструменти – акордеон и китара.

Първородният внук на Бойко Борисов, който е кръстен на него, в края на януари 2023-та ще стане на 7 годинки. Братчето му Иван пък е вече на 4 годинки. Венета и половинката ѝ Иван Атанасов сбъднаха мечтата си да имат и дъщеря, опазвайки цялата ѝ бременност в абсолютна тайна. Голяма подкрепа на Венета освен баща ѝ е и нейната майка Стела – бивша съпруга на Борисов. Тя обаче не успя да се прибере от Щатите за Коледа заради натоварения си работен график. Докторката посрещнала празниците в дома си в „Ориндж Каунти“, Калифорния, но изпратила подаръци за внуците си предварително.

2 коментара

  1. българин каза:

    Един ден внуците ще се срамуват от дядо си.

  2. българин каза:

    Един ден внуците ще се срамуват от дядо си

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране