11.12.2023 | 10:56
Борисов започва чистка в ГЕРБ!
Вождът смени 80 % от ръководството на ГЕРБ в София, поема лично структурите. Активни младежи поемат ключови структури

Бойко Борисов запретва ръкави да върне ГЕРБ към корените му, а голямата реставрация на ценности в партията започва от София. От партията са категорични, че днес ще покажат вратата на мързеливците, а такива имало немалко, при това на високите етажи.

„Ще кажем край на членовете, преяждащи с партийно доверие! Край с отстъплението в столицата! Тотална война с джендъриата, окопаващ се в общината“, анонсира източник от ГЕРБ.

Очаква се Бойко Борисов днес да смени голяма част от лидерите на ГЕРБ в София, София област и Югозападна България – там, където партията се провали на местните избори. Ще ги заменят млади и нахъсани работяги от ГЕРБ-младежи, както и кметове, депутати и активисти, които показаха особена усърдност в местните избори.

Депутатите Николай Алгафари, Даниел Александров и Александър Иванов са сред тези, които ще се сдобият с големи правомощия в столицата. Естествено и кметове като Димитър Димитров, превърнал „Надежда“ в герберски бастион.

Всички имена на новите партийни ръководители в столичните райони ще бъдат обявени днес на срещата с Бойко Борисов. Самият той става главен ръководител на ГЕРБ-София, като взима на личен отчет случващото се в столицата. От София пък ще стартира връщането на ГЕРБ към идейните му ценности, които превърнаха партията в най-предпочитана за българите в последните 17 години.

„Край с опита за либерален уклон! ГЕРБ отново трябва да е консервативната партия, семейната опора, която познават всички. Точно затова и на повечето ръководни постове в столицата ще са млади хора, със семейства и деца, доказали морала и възпитанието си през годините“, обяви друг източник от партията.

„ГЕРБ отново трябва да е тренд, който да увлича. В последните години загубихме това и страдаме. Опитайте се да направите ГЕРБ пак интересна партия за младите хора в София“, препоръчал Борисов.

Всичко това е лоша новина за Борис Бонев, Васил Терзиев и приятелките им! Буквално от Нова година започва всекидневно изобличаване на некадърното самоуправство на двамата в столицата. Екипите на районните лидери на ГЕРБ ще следят за всички негативни деяния на градската управа и ще ги осветляват. Това, което правеше предишните 4 години Борис Бонев, ще му се види като детска песен в сравнение със замисленото от младите гербери, анонсираха наши източници.

Всъщност те вече го тричат ежедневно, след като новата власт на София върви от гаф на гаф с неадекватни управленски решения. Припомняме, че в последните няколко избора в държавата, ГЕРБ записа сериозни загуби в София. Никой в столичния актив обаче не се притесни от това и на практика нищо не се промени.

В партията се надяваха и сега да се снишат, за да отмине гибелния гняв на Борисов. Е, объркали са се. И днес ще го разбират! Неслучайно в нощта на изборите Борисов обяви, че най-добрия начин ГЕРБ да има отново София е като дадат града за малко на други, за да се види, че те могат да управляват. „Тогава софиянци сами ще поискат да се върнем“, категоричен бе Борисов. Първият тест за новото лице на ГЕРБ в София ще са европейските избори догодина.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране