01.04.2024 | 15:41
Братът на измамницата Ружа Игнатова фен на Кобрата, гледа мача от първия ред
В момента Константин Игнатов е напълно свободен човек в София

Братът на фараонката Ружа Игнатова – Константин Игнатов, с пълна сила започна новия си живот в България. Вчера той се пусна снимка от битката на българската звезда в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев, пише България Днес. Кобрата постигна 31-ва победа в кариерата си срещу украинеца Игор Шевадзуцкий. Събитието в „Арена София” Игнатов посети със свой приятел, като компанията внимателно наблюдава мача от един от първите редове.

В момента Константин Игнатов е напълно свободен човек в София. Игнатов кацна у нас, след като бе освободен от затвор в Ню Йорк, където лежа близо 3 години за участието си в най-великата измама с криптовалута OneCoin. Малката присъда на Игнатов е вследствие на споразумение с правителството на САЩ, което той сключи преди време в замяна на разкриването на цялата схема OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда долара.

Игнатов излезе късметлия, защото му бе предложена сделка от правителството в Америка през 2020 година и той веднага скочи и грабна офертата. Призна вината си и реши да съдейства на разследващите. Константин е много щастлив тук и се радва да си е обратно у дома.

„Да се завърнеш вкъщи и да се събереш с хората, които значат всичко за теб… Те са тези, които ти Напомнят кой си дори когато ти самия си забравил, които ти показват, как да блестиш в най-мрачните времена”, написа той в социалните си мрежи след мача. Братът на Ружа на няколко пъти даде да се разбере от инстаграма си, че иска да участва в обществения живот у нас. Той дори сподели, че изгаря от желание да се включи в някой телевизионен проект.

Константин се чувствал пренебрегнат, че не са го поканили в шоуто за танци „Денсинг старс“, защото според него „Не само добре танцувам, но и съм добър артист освен спортист“. Боксовият мач на Кобрата се игра пред повече от 6000 зрители.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране