22.02.2024 | 19:19
Депутат от ПП-ДБ атакува Борисов: Това говедо е време да изчезне!
Ивайло Митковски, който днес е рожденик, публикува няколко странни поста във фейсбук в последните часове

Депутат от ПП-ДБ атакува вожда на ГЕРБ Бойко Борисов с любопитни публикации през свой фейсбук-профил в последните няколко часа. Това се случва в контекста на тежкия конфликт, който настъпи между двете формации тези дни, по повод офертата на едната от тях за подписване на меморандум.

„Това говедо е време да изчезне!“, написа народният представител Ивайло Митковски малко преди полунощ вчера, като под текста му има снимка на Борисов и линк към статии за него, основната от които е със заглавие „Бойко Борисов разкри, че ГЕРБ се готвят за избори“.

 

След това Митковски е написал и „Магнитски, ГЛЕДА!“

А малко по-късно е пуснал и друг текст: „Боко, идвал?“, като под него има снимка от странно модно ревю с възпълен полугол японец на токчета.

По-рано през вчерашния ден Ивайло Митковски, който е лекар и днес има рожден ден, пък е написал: „Тиквите искат битка И ще получат БОЙ!”, както и „Марчето, защо не подаде ОСТАВКА?“. Последното, явно, е по повод изявлението на вицепремиера Мария Габриел, с което тя обяви, че няма да подпише „т.нар. меморандум на ПП-ДБ“.

Ивайло Митковски е депутат от Варна и дебютира в настоящото Народно събрание. Не е изключено странните му постове от последните часове да са свързани с приповдигнато настроение в резултат на рождения му ден и други, свързани с това, причини. Митковски, изглежда, има проблем и с пунктуацията предвид запетайките, които системно поставя след имената на хората, за които пише.

1 коментар

  1. Аз1 каза:

    Още един измисленяк. Моли се да направите пак далавера на изборите, иначе си в аспарухово

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране