27.02.2024 | 13:42
Депутат псува след края на заседанието на Комисията по енергетика при включен микрофон: Е#и му майката! (видео)
Льобимите ГЕРБили в действие. Цузамен с ДъПъСъ. Кой на кого седи в "скута"?

“Когато закриеш заседанието на парламентарната комисия по енергетика, но камерите и микрофоните продължат да записват, чуваш как ГЕРБ и ДПС уговарят сами срещу всички, да устроят “надпревара с един кон”, в полза на това, само една фирма да получи без състезание обществена поръчка за над 30 милиарда лева.

Най-общо председателят Делян Добрев посочва, че “тука ще е много на кантар работата”, което налага присъствието в петък на всички депутати от двете групи.

“Само ние и ДПС сме и всичко друго”, “В това отношение ние и само с нас е ДПС” – констатират един след друг Добрев и Теменужка Петкова.

В така развилия се диалог проличава и отношението към (не)коалиционните партньори. “Ако я гласуваме утре, ще се усетят”, привнася и зам.-шефката на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ.

Депутатът от ГЕРБ Николай Нанков пък е стресиран от натоварената си програма и най-вече от пътуване в провинциятаи изригва: „Е#и му майката“.

Вижте видеото и си направете изводите сами:

1 коментар

  1. дерегулация му е майката! каза:

    Държавата е проблема, но всички искат да печелят от нея! Изводите сме си ги направили отдавна, горе-долу по времето, когато четяхме дебели книги (отдавна беше).

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране