27.03.2022 | 12:42
Депутат разкри: Часове преди ареста на Борисов, активисти на ГЕРБ са били уведомени, че ще се случи
„Борисов казваше, че който не е с Цветан Цветанов, значи е с мафията. Вероятно сега, когато ГЕРБ не са с Цветанов, са с мафията”, добави Николай Радулов

Арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова протекоха по правилата. Не протекоха по правилата на ГЕРБ. Това заяви Николай Радулов от „Има такъв народ” в студиото на „Събуди се”.

„Законът предвижда такива възможности. И тъй като неотложността се заключаваше в невъзможността МВР въобще да работи. Предполагам, че и друг път ще бъде използвана тази възможност. Прокуратурата отказва да работи, тя работи, както през последните 12 години – по точки, които ѝ се поставят”, допълни той.

По думите му часове преди да се извърши арестът, активисти на ГЕРБ са били оповестени, че това ще се случи. „От провинцията дойдоха и застанаха пред дома на Борисов. Факт е, знаем къде и кога са наети автобуси от провинцията”, уточни още Радулов. Той припомни събития от последните 12 години. „Тогава хора, които не изглеждаха в състояние да оказват съпротива, бяха арестувани по възможно най-зрелищен и безсмислен начин – с оказване на насилие, с белезници, с показване по 12 часа – кметът на „Младост”, например. Николай Цонев, който беше грубо блъскан, за да падне на колене. Това беше стилът на ГЕРБ”, коментира експертът.

„Борисов казваше, че който не е с Цветан Цветанов, значи е с мафията. Вероятно сега, когато ГЕРБ не са с Цветанов, са с мафията”, добави Радулов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране