31.05.2015 | 19:12
Диков към пиарката на ГЕРБ Беновска: Искам да хвалиш Бойко Борисов!
Лукарски нахранил "журналистката" само със 150 000 лв.

Имаме ли нещо съществено да си говорим? Нека не бъркаме, Сашо, смелостта с глупостта. Така журналистката Илиана Беновска „сряза” домакина си Сашо Диков, след като той й заяви, че Лукарски е „напълнил гушата й” с пари. „Виж, какво тънко вратле имам, каква гуша”, иронизира го Беновска.

“Нали от министерствата получаваш пари по европрограмите за реклама на европроектите и ме интересува дали от това зависи живота на радиото ти”, попита Диков. “Отчетът за радиото ми е на страницата на приходната агенция. Това е едно перо, регламентирано по европейските програми. Колко пари са получили bTV и Нова телевизия в сравнение с моите мижавички 150 хиляди”, коментира ядосано Беновска.

“Искам да хвалиш Бойко Борисов”, заяви Сашо Диков. “Кой си ти, че да ми казваш кого да хваля? Я похвали Радан Кънев. Бойко Борисов да не е 5-годишен, че да го хваля. Той е премиер втори мандат, знае какво да прави”, репликира го журналистката.

Въпреки кавалерския тон, с който започна разговора между старите колеги и комплимента на Диков: „Ау, изглеждаш страхотно”, Беновска заяви, че румънските съвети на политици и магистрати не важат за нашата обществено-политическа система.

„Бойко Борисов трябваше да каже на госпожа Маковей: „Малко късно дойдохте”. Маковей се направи сама за смях. Т.е. Радан Кънев я направи за смях. В заключение няма да обяснявам кой кого е изгонил от въпросната пресконференция. Исках да попитам госпожа Маковей защо се меси във вътрешните работи на България и в какво качество иска да дава акъл на министър-председателя на България”.

Тук Диков пусна видео от въпросната пресконференция, на която Беновска се опитва да зададе въпроси на Моника Маковей и бива освирквана от присъстващите на форума.

„Абе, английският ти беше малко като на Бойко Борисов”, коментира Диков. „Може, бях притеснена”, призна Беновска.

2 коментара

  1. Ламбов каза:

    Изящните женски образи имат друго предназначение – да хващат глупави мъже за шарани. А не така изящните в повечето случай имат ,,красив ум ” и знаят какво искат от живота !

  2. Светков каза:

    Повръща ми се от хамелеоните в обществото ни,ако има такова.Приятно ми е,когато гледам изящен женски образ по телевизията или на широк екран и обратно,оригвам си от наказаните от Господ!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране