13.03.2017 | 0:01
ДПС и ДОСТ се биха в Минерални бани
Кметът Мюмюн Искендер отговори, че иска открит спаринг по бокс с лидера на ДОСТ Лютви Местан

ДПС и ДОСТ влязоха в лют скандал в Минерални бани заради бит и окован в белезници кандидат за  депутат от листата на Лютви Местан. От пресцентъра на ДОСТ обявиха, че кметът на Минерални бани е поръчал побой и арест на четвъртия в листата им Ибрахим Ибрахим.

Кметът Мюмюн Искендер отговори, че иска открит спаринг по бокс с лидера на ДОСТ Лютви Местан. Можем да проведем двубоя на поляните край село Боян Ботево, каза Искендер. Той допълни, че ще се боксира по шорти, но за Лютви Местан прави реверенс и допуска той да се яви на ринга по анцуг, за да не лъснат белите му кълки. „И без това, докато беше лидер на движението в продължение на 4 години, Местан не обърна никакво внимание на моя район, сега ще дам възможност на хората сами да преценят кой колко струва“, каза кметът на Минерални бани.

ДОСТ обеща да сезира прокуратурата и МВР заради бития си кандидат-депутат от хасковската листа. „Ядох шамари, бях унизен. Общинският служител, който беше със сотаджията, му нареди: Закопчай го! Сложиха ми белезници и ме заведоха в местната полиция, свалиха ми белезниците, чак когато излязох оттам“, твърди Ибрахим.

Шефът на ОД на МВР в Хасково Ангел Цанков потвърди, че е имало случай на докаран арестант в полицейския участък на Минерални бани с белезници и вече е разпоредил проверка по случая. Той обаче посочи, че няма подадена жалба в полицията за подобен инцидент.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране