10.03.2023 | 19:13
ДПС масово купува гласове в цяла Северозападна България
Подбират местни бизнесмени с проблемен бизнес или с повдигнати обвинения, като им обещават наказателна неприкосновеност

В момента ДПС масово купува гласове в цяла Северозападна България.

Скоро ще са първа политическа сила в регион, дето от векове няма нито един турчин. Имат общински кметове. Скоро ще се пробват и някой областен кмет да изберат извън „традиционните“ си територии.

Схемата им от много години е следната: подбират местни бизнесмени с проблемен бизнес или с повдигнати обвинения, като им обещават наказателна неприкосновеност. От благодарност въпросните бизнесмени почват да пазаруват масово гласове за ДПС – българи, цигани – без никаква разлика. А милата ни татковина се прави, че нищо не се случва и че тази масова и брутална политическа корупция не се случва.

Ще попитате „Защо“? Ами защото останалите партийно-политически субекти са гузни – и те купуват гласове. Подаряваха им ТЕЦ-ове, та дано имат някой лев за джобни. Щото и те си мечтаеха за ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове и фотоволтаици. И яко се нагушиха с такива. Реално условно почтени избори има само в София, а частично в Пловдив, Варна и още един-два по-големи гласове.

Каква демокрация, ве, пичове, какви избори? Все едно еднополова порнография с участие на животни, растения и предмети със странна форма и размери да наричаме „сцени от романтична любов между влюбени“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране