05.07.2015 | 20:47
Друг, а не бившият съпруг, намушкал Галина с нож
Нападателят Георги Бабата е бивш любовник на жената, арестуван е в Сливен

Извършителят на опита за убийство на 27- годишната Галина Георгиева от Бургас, осъществен рано сутринта в събота, 4 юли, в парк „Славейков”, е задържан в Сливен от служители на сектор „Криминална полиция” и „Специализираните полицейски сили” към ОДМВР – Бургас. Това е 28- годишният криминално проявен Г.А.- Георги Бабата от Сливен, имал връзка с жертвата си.

Това съобщиха в извънредно съобщение от полицията в Бургас. В предишно съобщение в събота полицията съобщи, че извършител е 33-годишния бивш съпруг на Галя Иво Цветанов. Днес разследващи обясниха, че нарочно са лансирали тази версия докато издирват истинския извършител Георги Г., тъй като имало данни, че той може да напусне страната.

Задържаният първоначано Ивелин съдействал на полицията и след проведени разговори е бил освободен. Разследващите установили местонахождението на укриващият се Георги А. – апартамент в родния му град Сливен.

Спецполицаи от звено „Специализирани полицейски сили”, ползвайки тактическо проникване, неутрализирали 28-годишния криминално проявен. Герги направил пълни самопризнания, като обяснил и причините за агресивното си поведение. В момента задържаният се транспортира към Следствения арест в Бургас.

По случая в сектор «Криминална полиция» към ОДМВР – Бургас е образувано досъдебно производство. По неповръдена информация Георги искал да бъде с Галина, но тя категорично отказвала. Това била причината за жестокото нападение. Състоянието на младата жена остава критично, макар че днес тя се чувствала малко по-добре и вече е контактна, казаха от бургаската болница.

1 коментар

  1. Ех, пак грешка каза:

    „Друг, а не бившия съпруг, намушкал Галина с нож“, правилното е: „Друг, а не бившияТ съпруг, намушка…“
    Журналисти пишат с грешки, а ние се смеем на кмета от Люлин. Ха..ха..ха, нали?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране