26.02.2024 | 11:24
Екшън в ПП: Асен Василев побеснял след подигравките, че е дама
Ето какво се случи със СНИМКАТА на "Тя Промяната"

Снимката с Асен Василев, увековечила създаването на дамското движение на „Продължаваме промяната“, заради която Фейсбук пощуря снощи, изчезна безследно от профила на общинската съветничка от ППДБ Цветелина Симеонова-Заркин.

Вчера министърът на финансите „цъфна“ на партийното мероприятие, заедно депутатките от ППДБ Калина Константинова и Деница Симеонова.

Снимки от събитието все още няма публикувани нито във фейсбука на „Продължаваме промяната“, нито пък в официалната им интернет-страница. Заркин обаче изпорти четата, публикувайки общ кадър на всичките дами-учредителки, барабар с Асен Василев сред тях, с което даде повод не безброй шеги с министъра в социалната мрежа.

Под снимката доволни фенове на „Промяната“ започнаха да поздравяват Асен и учредителките с „Прекрасни сте, момичета!“. Други пък започнаха да се питат колко са дамите на снимката – 34 или 35. А Кристиян Шкварек отправи специални поздрави до Василев за новата му позиция начело на организацията.

След снощните партийни драми мигом тръгна слух, че съпредседателят на ПП много се е ядосал на бъзиците по негов адрес и е наредил на общинската съветничка Заркин да изтрие публикацията.

В редиците на ПП обаче коментират, че най-вероятно самата тя самоинициативно е свалила снимката, за да не си навлече гнева на Василев. От което няма особен смисъл, тъй като скрийншоти вече плъзнаха из Мрежата.

 

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Ми той най-красивата там бе!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране