10.04.2017 | 15:28
Екстракт от този плод убива РАКА за 48 часа
Изследване, проведено в института в QIMR в Куинсланд, Австралия направи пробив, който може би е началото на края на битката с рака
Изследване, проведено в института в QIMR в Куинсланд, Австралия направи пробив, който може би е началото на края на битката с рака. 
Вlushwood berry (Hylandia dockrillii) е естествен плод, който съдържа съединения, които започват да убиват раковите клетки почти веднага. С помощта на експериментално лекарство, получено от костилката на този плод, който вирее в северните гори на Куинсланд, учените успели да унищожат напълно ракови клетки.
Лекарството се нарича ЕВС-46. С една инжекция от него в 70% от случаите на изследвания, проведени върху животни, туморните клетки на рак в мозъка, врата, дебелото черво изчезнали напълно, казва лекарят, който води изследването д-р Глен Бойл.
”Изследванията показват, че когато инжектираме ЕВС-46 в тумора, в рамките на 5 минути туморът започва да придобива лилав цвят като натъртено. 24 часа след това туморната област почернява, а няколко дни по късно започва да се бели. След седмица и половина, когато се обели остава чиста кожа без тумор. Скоростта на лечение беше голяма изненада”, споделя д-р Бойл.
Изследователите са на мнение, че лекарството предизвиква клетъчен отговор, който прекъсва кръвоснабдяването на тумора чрез отваряне.
ЕВС-46 наскоро е получил разрешение да бъде тестван върху хора, но въпреки, че експериментите се оказват успешни, д-р Бойл е скептичен, че лекарството ще замени конвенционалното лечение с химиотерапия.
„Химиотерапия все още се използва, защото е много ефективна за много хора, но ЕВС-46 вероятно може да бъде използват за хора в напреднала възраст, които не биха издържали курсовете химиотерапия“, казва той.
Плодовете Blushwood растат само в един регион на света – тропическите гори на Северен Куинсланд, Австралия. Тези тропически дървета не се срещат никъде другаде по света, но растат в изобилие в Северен Куинсланд. Като се има предвид тяхната полезност като едно от най-новите доказани лекарства срещу рака, много хора от цял свят се чудят дали дръвчетата, даващи тези плодове не могат да бъдат отглеждани в оранжерия, така че болните по целя свят да се възползват от чудотворните свойства, убиващи рака.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране