16.03.2023 | 21:28
Ето истината за смъртта на бившата фолк певица в Пловдив!
Входната врата на апартамента е била отключена, а пералнята работела

34-годишната бивша поп фолк певица Мария Георгиева се е самоубила, потвърдили за Plovdiv24.bg от полицията.

Сигналът за трагичния инцидент е подаден от граждани около 22,00 часа на 5 март. Младата жена е скочила от 6 етаж на блок в „Кючук Париж“ и издъхнала на място. Образувано е досъдебно производство и се разследват всички версии за смъртта.

Мария Георгиева е от Димитровград, но преди няколко години се преместила да живее в Пловдив. Купила си апартамент в „Кючук Париж“ с кредит, който погасявала редовно. Отворила фризьорски салон и успяла да развие успешен бизнес. Нямала финансови проблеми.

Близки на починалата се съмняват, че младата жена се е самоубила. Разказват, че малко преди да открият тялото й е разговаряла с майка си по телефона какво ще правят на следващия ден. При огледа е установено, че входната врата на апартамента е била отключена, а пералнята работела, което според близките е много странно.

Мария е била вокалистка в атрактивната дамска група „Спасителките“, създадена през 2004 г. в Димитровград. Триото е в състав Добромира Тодорова, бивш член на „Пантерите“, Мария Георгиева и Атанаска Гюргакова.

Групата става популярна с песента „Спасителки“, за която е заснет и видеоклип. През 2005 г. издават единствения си албум „Една целувка“. През 2010 г. Атанаска Гюргакова загива след падане от виадукт на 30-ия километър на магистрала „Хемус“ в посока Варна.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране