07.02.2024 | 20:22
Ето последните думи на Мартин Нотариуса преди екзекуцията
Те могат да се окажат важна следа в разследването на престъплението
Галерия

Броени часове преди да бъде застрелян, Мартин Божанов – Нотариуса е написал във Viber профила си нещо, което може да се окаже важна следа в разплитането на престъплението.

„Колкото по-малко знаеш, толкова по-спокойно спиш. А колкото повече знаеш, толкова повече пиеш“. Тепърва ще се изяснява какво точно го е подтикнало към тези разсъждения.

Според една от версиите, Нотариуса е разбрал, че разследването срещу него е приключило и съвсем скоро е предстояло да му бъде повдигнато обвинение. Не е изключено Божанков да е държал компромати за хора от елита и да е плашил, че ще си отвори устата, ако срещу него започне съдебно преследване.

Оказва се, че Нотариуса не за първи път е мишена на наемни килъри. Опит да бъде ликвидиран е правен в далечната 2008 година, малко след като Божанков направил първия си имотен удар. Тогава той е нападнат в столичния квартал „Фондови жилища“, където живеел към онзи момент. Това, което спасило по чудо живота му, била грешка на стрелеца и близка стоянка на таксита.

През 2013 година, отново след сделка с имот, Нотариуса е нападнат една лятна сутрин в столичния квартал „Свобода“. Докато отивал към автомобила си, той бил нападнат от четирима маскирани и въоръжени с метални тръби. Те му нанесли толкова тежък побой, че той се лекувал няколко месеца във ВМА.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране