04.04.2024 | 13:56
Ето я една от тайните жени на Нотариуса
Освен на Мартин Божанов Любен прилича и на майка си. Никой не знае какво работи и къде живее мистериозната дама

Една от тайните жени на ликвидирания Мартин Божанов-Нотариуса бе установена от в. „България Днес“. Това е майката на Любен Божанов, чиято снимка не е излизала до този момент никъде. Фотосът е от стар профил на самия син на Мартин Божанов.

Над снимката Любен е написал „mother“ с едно червено сърце. Фотосът е качен в края на 2021 година, а майката на Нотариуса Стойка Манерс пише: „Боже, колко се е променила, браво на мама, много е хубава“. Това загатва, че майката на Нотариуса и майката на Любен не са се виждали от години.

За мистериозната жена на Нотариуса не се знае абсолютно нищо. Тя е първата или втората жена на Божанов и е майка на сина му Любен. Възможно е да е майка и на голямата дъщеря на Нотариуса – Мария Божанова, но това не е сигурно. Къде се намира тайнствена жена и какво работи, никой не знае.

Старият профил на сина на Мартин Божанов от известно време не е активен и Любен има друг такъв. Когато човек сравни двата профила, става ясно, че младият Любен корено е променил живота си. Преди се снима с полицейски униформи, пише вулгарни постове и публикува редовно снимки на дупета и мацки. В сегашния му профил, както „България Днес“ писа, е видно, че Любен се занимава с благотворителност.

Външният му вид е доста променен, а синът на Нотариуса е направо неузнаваем. Личи си също, че е отслабнал много и редовно тренира. Като цяло изглежда, че синът не върви по стъпките на баща си, а точно обратното. Помага на хората, вместо да се възползва от тях.

Мартин Божанов-Нотариуса бе брутално пребит и застрелян с един куршум в главата на 31 януари тази година. След покушението срещу него държавата бе разтърсена, защото стана ясно, че Нотариуса е имал мащабна престъпна мрежа, която се е занимавала с подкупи на магистрати, решаване на съдебни саги и проблеми чрез изнудване с компромати и чрез плащане на определени суми на определени хора в съдебната система.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране