24.09.2017 | 10:27
Гарелов: Американците да ни подарят Ф-16
Бойко Борисов се подготвя да бъде следващият президент и отсега се работи върху свалянето на част от репутацията на Радев
САЩ трябва да ни подарят самолетите Ф-16. Тези изтребители са най-добрите в света. Това предложи журналистът Иван Гарелов по НТВ. Според него това няма да ни направи зависими от американците.

Той каза, че Бойко Борисов се подготвя да бъде следващият президент и отсега се работи върху свалянето на част от репутацията на Радев, за да може той да се яви на изборите, когато му дойде времето.

Толкова сме близо до световна ядрена война, колкото през 60-те години по време на Карибската криза. Разликата е в това, че тогава реално са се готвили за такава и не говореха толкова много. Сега повече са заканите, независимо че се правят ядрени опити. Смятам, че до ядрена война няма да се стигне. От тази ескалация на напрежението ще спечелят и Тръмп, и Северна Корея, заяви още Иван Гарелов. Той не изключи да се постигне мирно споразумение и към КНДР да отидат големи помощи, за да си стъпи на краката.

Прогнозирах, че Ангела Меркел ще бъде преизбрана. Ние я преценяваме от наша гледна точка, а германците – от различна. Разликата между двете позиции е, че ние смятаме, че е виновна, че отприщи бежанската вълна. Германците обаче имат дълбок комплекс от Втората световна война – те не могат да си позволят за тях да се говори като за нация, която се отнася зле към бежанците. Затова за тях Меркел е политик, който измива лицето им пред света, на мнение е Гарелов.

1 коментар

  1. Симеонов каза:

    Уважаеми г-н Гарелов,иска ти се да си българският Нострадамус,но трудно,да не кажа няма да ти се получи.След пет години,могат да се случат много неща.Нямам предвид, камилата и камиларя.Президентът Р.Радев,всеки ден доказва,че ще се вслуша в желанието на неговите избиратели,които бяха над два милиона.Всеки ден,той доказва,че е Президент на всички българи. Г-н Гарелов,не подражавай на герберите,които никога няма да забравят сгромолясването си на отминалите президентски избори.Цветанов,правачът на всякакви избори,ходеше по студията на на определени ТВ,за да омаловажи всячески случилото се.Никой няма право да предрешава съдбата на никого. Безмислено е да решаваме,че г-н Борисов ще става след години Президент,Патриарх или нещо друго.Ще решаваме,като му дойде времето!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране