10.06.2015 | 11:00
Гейове към Роналдо: Признай, че си един от нас!
Звездата на Реал си падал по секса с двата пола

Кристиано Роналдо си пада по мъже, гръмнаха световни таблоиди. Звездата на „Реал“ (Мадрид) се отдаде на забавления с мускулести мачовци в Сен Тропе, а папараци го уловиха в смущаващи пози с представители на силния пол. На една от снимките даже се видя, че е получил ерекция, докато се гушка и опипва с тъмнокож младеж.

Всичко това поражда сериозни съмнения относно сексуалността на португалеца, въпреки че той е известен като неукротим плейбой. Последните гей изцепки сериозно накърняват имиджа му, а според някои медии в Испания футболистът вършее и на двата бряга.

Слуховете, че португалецът, известен с непрестанните грижи за външния си вид, е с обратна резба, не са от днес. Мълвата се засили, когато през 2010 г. той стана баща на син, а никой не разбра коя е жената, родила Кристиано-младши. Заговори се, че сурогатна майка е износила бебето, а това е нещо много типично за гей обществата. И до днес футболистът сам отглежда наследника си, а самоличността на майката е пълна мистерия.

Роналдо много шумно афишира връзката си с руската моделка Ирина Шейк, но в началото на 2015 г. двамата се разделиха заради безбройните му изневери. „Нищо чудно да не е кръшкал само с момичета, но и със закоравели мъжаги“, сипят се коментари по повод наклонностите на наперения Кристиано.

Преди две години поп иконата Риана наля масло в огъня, като в прав текст заяви, че Роналдо е гей. „Не мислите ли, че отделя много време на косата си? Имам много приятели с хомосексуална ориентация, но това не ми пречи, аз съм „за“ еднополовите контакти“, каза тогава барбадоската красавица, която бе спрягана за една от многото му бройки.

В гей обществата пък футболистът е любимец номер 1. Още откакто стана популярен, той е в мокрите сънища на хомосексуалистите, благодарение на идеалното си тяло, прическите и неизменния гел. От различни гей организации неведнъж са го призовавали да си признае, че е един от тях. След появата на скандалните снимки от Сен Тропе нежните мъже тържествуват. За тях вече няма никакво съмнение, че популярният португалец е на техния бряг.

И друг път Кристиано си е правил яхтени партита с атлетични мачовци и както се забелязва от снимките, физическата близост с тях му доставя удоволствие. На ваканцията в Сеп Тропе обаче направо си разкри сексуалните наклонности. От скандалните фотоси се вижда, че нападателят на „Реал“ получава ерекция, докато се опипва с тъмнокож мъжага. В друг кадър мъж от компанията маже гърба на Роналдо с плажно масло. Когато се изпика насред улицата, също бе придружаван от един от приятелите си от компанията, станала известна като гей дружинка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране