17.06.2016 | 1:46
Германия и Полша направиха първото нулево равенство на Евро 2016

Отборите на Германия и Полша направиха първото нулево равенство на европейското първенство във Франция, след като в мач от II кръг в група С не успяха да си отбележат гол на „Стад дьо Франс“ в Париж. И двата отбора имаха своите шансове за попадение, но така и не успяха да преодолеят вратарите Нойер и Фабиански.

Така и бундестимът, и „дружина полска“ са почти сигурни за продължаване на 1/8-финалите от тази група, тъй като заемат първите две места с по 4 точки. Все пак Германия е на първа позиция защото има голова разлика +2, докато поляците са с +1. На трета позиция, с 3 т. и също +1 голова разлика, е тимът на Северна Ирландия, който по-рано се наложи с 2:0 над Украйна. Единственото сигурно засега в групата е, че украинците, които нямат точка в актива си, отпадат от европейското.

Те са и първият тим на Евро 2016, който и на теория вече няма шансове за продължи напред. Кои тимове от гр.С ще се класират на 1/8-финалите, ще стане ясно от последните срещи: Украйна – Полша и Северна Ирландия – Германия, които са на 21 юни от 19 ч. наше време.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране