12.02.2024 | 11:35
Гнусна чалга и бясна скорост: Мис Силикон пак фучи в София, този път с… депутатска кола (видео)
Само преди месец тя отново се „похвали” с безразсъдно шофиране - по АМ „Тракия” с 256 км/ч. Явно се чувства недосегаема

Катрин Йорданова, позната с благозвучното прозвище „Мис Силикон” пак провокира последователите си в социалните мрежи. В китайската мрежа Тик-Ток, за чийто алгоритъм усилено се говори, че в Европа е настроен умишлено да развращава, Йорданова отново пусна видео как кара автомобил.

„Мноу ми е гадну, да знаити”, казва тя в клипа, смеейки се. Кадрите идват месец, след като същата пусна друго видео в началото на януари, на което се вижда как кара бясно по АМ „Тракия” с 256 км/ч., при позволени 140 км/ч. Това изглежда е повод за хвалба.

Този път обаче на новото видео се вижда любопитен стикер от лявата страна на предното стъкло. Той е със знамето на Република България и такива се издават на… депутатите. Тоест автомобилът, с който „Мис Силикон” се похвали, ѝ е даден от неизвестен народен представител.

Всъщност Тик-Ток каналът на „миската” е пълен с проницателни мисли и кратки видеа. Така например от там идва и следната крилата фраза:

„Някои хора казват, чи парити ни са най-важнуту нещу. Ама някак си са чувствам по-дубре, ако страдам в „Ге Класа”. Окадар (??) Ни съм ли права?!”

Видно от облеклото на Йорданова в този и следващия клип, те са правени в един и същ ден. И докато кара същата кола. Друга гениална фраза е тази: „Във мен живеят три жини. Едната иска пустуянну кеш. Другата иска да отслабни до 42 килограма. Третата само ѝ са пие. Как да стани? Как?!”

Носителката на титлата „Мис Силикон“ 2022 г. Катрин Йорданова още в събота се похвали в социалните мрежи с безразсъдно шофиране, а за случая съобщи Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

През януари на видео в инстаграм профила на миската се видя как Йорданова шофира „Мерцедес“ с над 250 км/ч, а за фон звучи попфолк музика. Видеото бе заснето на магистрала „Тракия“, където позволената скорост е 140 км/ч. Ето как реагира след публикацията Диана Русинова:

„Това девойче продължава да си прави каквото си иска. Днешният й клип е от бул. „История славянобългарска“ (бившата 202-ра), гр. София. Там ограничението е 50 км/ч, тя кара с над 60 – написа днес Русинова – За протокола: при скорост от 60 км/ч., за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е изминало 467 m, в което разстояние тя няма никаква идея какво се случва около нея. Няма да коментирам кучето, което е в краката й, ако попадне между педалите какво ще се случи. Не коментирам и това, че над 500 m изобщо не държи волана с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, дори ръката със специфичната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното безсилие на полицията и държавата да извади подобни джигити от пътя.

Не очаквам МВР да направи нещо, за да я озапти. Явно се чака да убие някого или себе си, преди да вземат мерки.

Преди да тръгнете да я защитавате, горещо ви насърчавам да се замислете, дали ако убие вас или ваш близък докато се снима, ще сте толкова благосклонни към тази т. нар. „инфлуенсърка“. За да си инфлуенсър трябва да вдъхновяваш с примера си, а не с простотията и противобщественото си поведение“.

1 коментар

  1. Ssss каза:

    Ciganka za sapun

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране