27.03.2015 | 8:17
Горанов разяснява отношенията на държавата с ПИБ
Велизар Енчев го пита кога банката ще върне отпуснатия от държавата 1 млрд.

Близо 7 часа и 30 минути ще трябват на народното представителство, ако трябва да изслуша отговорите на министрите на 48 въпроси и питания.

Финансовият министър Владислав Горанов ще отговори на въпрос на Велизар Енчев относно отношенията на държавата с Първа инвестиционна банка (ПИБ). Към Горанов е отправен и въпрос за размера на средствата в КТБ на държавни и общински дружества.

Даниел Митов, министър на външните работи ще отговори на въпрос относно проведеното гласуване от Общото събрание на ООН относно резолюцията, внесена от Русия за осъждане на героизирането на фашизма. От дипломат номер едно се очаква и да даде повече подробности за срещата си с държавния секретар на САЩ Джон Кери на 02.12.2014 г.

Правосъдният министър Христо Иванов се очаква да даде нови подробности за съдебната реформа. Към него има отправен въпрос относно промени в Устройствения правилник на Агенция по вписванията.

В предварителния списък на представителите на изпълнителната власт, които ще се явят на парламентарен контрол няма нито един вицепремиер. Премиерът Бойко Борисов също не фигурира в него.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране