05.06.2015 | 0:39
Халф от „Лудогорец“ подписва с „Малага“
Георги Терзиев е пред трансфер в "Интер"

Халфът Фабио Ешпиньо ще продължи кариерата си в испанския „Малага“, съобщават медиите на Пиренеите. Португалецът пристига в клуба от Андалусия като свободен агент, след като договорът му с българския шампион изтече и той отказа да го поднови. Ешпиньо се е договорил за личните си условия и ще подпише договор за 2 години.

Най-вероятно „Лудогорец“ ще се раздели и с национала Георги Терзиев, за когото се твърди, че е пред трансфер в „Интер“. Пред сайта „Тутомеркато“ агентът на играча – Милен Георгиев, казва, че е имало разговори с гранд от Серия А, но не разкрива името му. Мениджърът твърди, че „Лудогорец“ не желае да се раздели с Терзиев преди мачовете от предварителните кръгове на Шампионската лига.

В същото време от „Литекс“ се оплакаха, че шампионите се опитват да отмъкнат 17-годишния нападател Тонислав Йорданов, който през този сезон вкара 50 гола за юношите на ловешкия клуб. Мениджърът на „оранжевите“ Стойчо Стоилов твърди, че шефът на школата в Разград – Яков Папарков, и скаутът Методи Томанов са се срещнали с бащата на играча. Според Стоилов обаче в „Лудогорец“ нямат шанс да вземат играча.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране