28.02.2024 | 12:43
Христо Шопов завежда дело срещу съседката си?
Актьорът излезе на свобода с най-леката мярка за неотклонение – подписка

Актьорът Христо Шопов, който бе арестуван за нападение над чужденка, може да потърси правата си в съда, след като приключи делото. „Когато се докаже, че обвиненията на Патриша Тийвс не са верни, а те не са верни, сигурно г-н Шопов ще си потърси правата“, казва наетата от актьора адвокат Ина Лулчева.

Христо Шопов излезе на свобода с най-леката мярка за неотклонение – подписка. Съдът обяви, че няма доказателства той да е насочвал пистолет срещу своята съседка – 36-годишната Патриша Тийвс от Люксембург с думите: Ще те застрелям в лицето с пистолета ми“.

От два видеоклипа, които самата Патриша е направила, се виждало, че той държи нещо в лявата си ръка, наподобяващо ключове, а не оръжие.

Напрежението между семейството на Тийвс и на актьора е от преди 2 години след спор за кучета. До последния им скандал се стигнало, след като Патриша паркирала автомобила си пред гаража, както вероятно не би направила в родния Люксембург. Съпругата на Мариана оставила своя автомобил така, че съседката да не може да излезе.

Чужденката, която трябвало да отиде на вечеря в ресторант, повикала такси, но преди това вдигнала едната чистачка на колата на Марияна. Няколко часа по-късно, когато се върнала, видяла, че една от нейните чистачки е счупена. Тя отива в дома на Христо Шопов да иска обяснение и скандалът пламва.

Източник: Галерия

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране