01.04.2015 | 14:08
Иван Костов с каскет засечен в Министерския съвет!
Не ходил при Бойко, а си уреждал пенсията

Бившият премиер Иван Костов е бил засечен вчера да влиза в сградата на Министерския съвет.  Създателят на Лабораторията за изследване на риска е бил с ниско прихлупен каскет, модерен по времето на Владимир Илич Ленин.

 Въпреки това Командира е бил разпознат.   Когато репортерка от в. “Преса” го е потърсила, за да го попита дали е ходил при премиера Борисов, Костов буквално побеснял.

“Коя сте вие, че се интересувате от личния ми живот? Ужасно сте ми неприятни, аз съм гражданско лице, за да ви давам изоб­що тези обяснения. Кои сте вие, за да ме питате с кого съм се срещнал? Аз съм български гражданин, на когото се врете в…личния живот

Защо се врете в личния ми живот? Откъде накъде идва този абсолютно гнил интерес към моята персона? Докога ще се проявявате в тази посока? Как е възможно това нещо?”, просъскал Костов и затворил телефона.

Едва ли остана човек в държавата, който да вярва, че Костов ще разчита на едната пенсия, след криминалната приватизация, която бе проведена от него в средата на 90-те години.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране