10.04.2023 | 21:47
Изгонили Любо Пенев от ЦСКА 1948 след донос за алкохол
Вътрешни източници потвърждават, че именно донос е причината за раздялата им, като в сигнала се твърдяло, че Пенев регулярно злоупотребявал с алкохола, дори вече имал и торбички под очите

Смята се, че основната причина за освобождението на Любо Пенев от ЦСКА 1948 е донос, че редовно подпийнал или с махмурлук за тренировките.

Изгонването станало през миналия декември, а официалната позиция на клуба е, че визиите им за работа и развитие се разминавали. Пенев тогава също потвърди, че ЦСКА 1948 е решил да въведе промени в управлението на спортно-техническата част.

Вътрешни източници потвърждават, че именно донос е причината за раздялата им, като в сигнала се твърдяло, че Пенев регулярно злоупотребявал с алкохола, дори вече имал и торбички под очите. Не се знае дали подадената информация до ръководството на клуба отговаря на истината или не.

Натопили го, че Ел Голеадор идвал с тъмни очила на тренировките и явен махмурлук, на което били свидетели и самите футболисти. Донесението е било адресирано до ръководството и спонсора Цветомир Найденов. А и от преди това е имало напрежение между Пенев и клубното ръководство и доносът изцяло влошил положението. Сред шефовете е и Стойчо Младенов, а с него Пенев има явна вражда. Ел Голеадор вече е треньор на Хебър, където до момента не са постъпвали сигнали от доброжелатели, че злоупотребява с чашката.

Някои оправдават евентуалните му прегрешения в ЦСКА 1948 със загубата на майка му през септември и то преди дербито срещу армейския ЦСКА. На срещата Пенев чуваше не малко псувни по негов адрес от публиката на опонентите, а до неотдавна те го издигаха на пиедестал.

Освен това се говори, че и банките са по петите му за сериозни задължения към тях. Утеха му остава връзката с красивата Кристина, която е бившето гадже на боса на ВИС Васил Илиев. С нея има син, носещ името Николас Пенев, който бе с него в ЦСКА 1948 до преди скандала, а в момента играе във втория отбор на Септември. Източник: Уикенд

2 коментара

  1. Жан Клод Юнкер с Ишиаса каза:

    Даааааа … Чичовото явно е сменил така обичаната от него супа , с нещо по-сериозно …
    Наздраве !

  2. ИванКо каза:

    До там ли я докарахме заради торбички под очите да се изгонва човек?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране