16.02.2015 | 15:45
Изверг, заклал децата си, плаши от затвора родинините на жена си
Тъстът на тройния убиец иска връщане на смътното наказание, а баба Фикра се моли зет й никога да не излезе от затвора

Убиецът Манчо Панюков, който преди шест години закла зверски двете си деца и запали къщата си в гърменското с. Осиково, в която бе съпругата му и нейни роднини, се закани да отмъсти за това, че е зад решетките.

Жена му Биляна, която пострада най-тежко от пожара, почина месец след трагедията, а присъдата, която Манчо получи, е доживотен затвор без право на замяна. Сега той е в Бобов дол. Там излежава наказанието си.  „Той заслужава смърт, но е осъден. Дано да си излежи присъдата и в затвора да умре!“, каза пред камерата на бТВ тъщата му Фикра Парапанова.

„Той има 440 000 лева да даде на нас за това, че ни запали. Не може да мисли да излиза от затвора и да ни отмъщава“, добавя съпругът й Мурат. Убиецът обаче мисли за свободата си. Очаква да излезе след няколко години. От снимки, направени по време на делата, се вижда, че Манчо Панюков е станал по-едър, а в селото се шушука, че тренира в затвора.

„Той няма да живее и 24 часа. Ние ще се мобилизираме и ще го унищожим. Защо ги хранят такива? Той каза, че ще излезе, за да убива. Нека да дойде, ние го чакаме! Искам да ме пуснат само половин час при него“, каза още Мурат Парапанов.

Докато баба Фикра иска зет й да остане в затвора, съпругът й иска връщане на смъртното наказание. В момента семейството живее с пенсията и от малкото пари, изкарани от тютюна. Не мисли за кръвнина, защото парите са нищо без близките хора.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране