02.03.2024 | 13:34
Как бТВ стана Натали ТВ и защо синоптичката е навсякъде
Е, може би по-рядко я виждаме да съобщава прогнозата за времето, но за сметка на това я виждаме в куп други предавания и реклами

Синоптичката Натали Трифонова е навсякъде. Е, може би по-рядко я виждаме да съобщава прогнозата за времето, но за сметка на това програмата на bTV стана нещо като Натали TV. В социалните мрежи положението е подобно. Натали участва във все повече рекламни клипове, като последният такъв я събира не с кого да е, а с прочутия финансист Левон Хампарцумян.

Рекламата е на верига ресторанти и в нея участват не само те, а и пианистът Евгени Генчев от “Ергенът” 2, както и актрисата и модел Диляна Попова.Във видеото Хампарцумян готви, Натали пита за рецептата, а т.нар. Ергени отбелязва, че финансистът сигурно е впечатлявал много жени не с портфейла си, а с кулинарните си умения.

“И мъже. Но не се възползвам”, отговаря Левон.Появиха се коментари, че участието на Хампарцумян в реклама сигурно струва колкото това на Христо Стоичков, освен ако не е станал собственик на известните ресторанти.

Освен в този любопитен клип, Натали Трифонова се появи тази седмица и в “Аз обичам България”. Там тя украси пулта на Кедъра заедно с Филип Аврамов и се опъна яко на Сашо Кадиев и отбора му с Папи Ханс и Елена от “Ергенът” 2.След първоначалните критики, зрителите вече се радват на предаването и го намират за полезно и забавно. Все пак някои продължават да намират водещата Алекс Сърчаджиева за неподходяща за патриотично предаване.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране