01.06.2019 | 8:33
Как да спечелим пари чрез мобилните апликации за залагане
Доверите на големите имена в бранша

Хазартът може да бъде не само вълнуващо хоби, но и източник на допълнителни доходи. Именно затова милиони хора по света отдават значителна част от времето си, играейки в казина, залагайки на спортни събития и т.н. Всъщност, голяма част от тях не печелят наистина, а стоят на същия капитал или са на загуба. Затова днес ще ви покажем как можете да увеличите шансовете си за печалба, използвайки един от най-разпространените видове хазарт – мобилните приложения за залози.

Първото нещо, за което искаме да споменем, е как да различите истинската печалба от привидната такава. Много играчи се насочват към големите залози, с цел да си осигурят бързо забогатяване с минимално усилие. Това, разбира се, е ненадеждна стратегия, тъй като високите коефициенти почти винаги означават малък шанс за успех. Дори евентуално да стигнете до награда с висока сума, вие вече сте загубили значителен брой от средствата си в опит да я вземете. Печелейки обаче, вие решавате да пробвате отново и отново, като накрая може не просто да не увеличите парите си, но и да излезете „на минус“.

Това, разбира се, не означава да не залагате на високи суми. Ние много добре знаем, че колкото по-голям е залогът, толкова по-голяма е тръпката от играта. В тази статия ще ви посочим някои основни стъпки, чрез които можете да правите по-сигурни залози, които в бъдеще могат да ви донесат значителен, напълно легален страничен доход.

Първият ни съвет е да се доверите на големите имена в бранша. Изявените сайтове като Winbet не само могат да ви предложат богато разнообразие от хазартни игри, но и гарантират за качеството и сигурността на услугата. Малките, новосъздадени платформи с огромни промоции и награди могат да се окажат нож с две остриета, тъй като не можете да сте сигурни в легитимността или финансовата стабилност на сайта. Затова ви препоръчваме винаги да разглеждате информацията в самите сайтове и да се убедите в нейната достоверност.

Избирайки си подходящ сайт за залагания, вие се изправяте пред втората трудност, свързана с разумния хазарт: Как да направим добър залог? За съжаление няма универсална формула за това, но има и някои основни правила, които ще улеснят избора.

Най-важното е да не се хвърляте веднага на опциите с огромна печалба. Както споменахме по-горе, обикновено тези залози са с малък коефициент на успеваемост. Ако все пак искате да си пробвате късмета, заложете малка сума и продължете нататък. Все пак народа е казал, че „от опит глава не боли“. Поговорката важи обаче само за един или два опита, а не за цяла поредица…

Второ важно правило за залозите чрез онлайн приложения е да се следят ревюта за самите сайтове. По този начин ще се запознаете с мненията на професионалисти, които оценят цялостната игра в приложението или сайта, можете да сравнявате техните оферти и промоции и т.н. Подобна информация можете да намерите в Silentbet, където са анализирани различни букмейкъри, техните бонуси и актуални апликации. Ако ще залагате на спортни събития е много важно също така да прочетете няколко различни прогнози за самото събитие.

Следващата стъпка за успешен залог е неговата стойност. Съветваме ви при малък шанс с голяма печалба да залагате по-ниски суми, а при голям шанс с малка печалба – по-високи. Това важи най-вече за спортните събития, тъй като коефициентите са особено точни и макар да няма да достигнете „космическа печалба“, вероятността за успех е много по-голяма. По този начин постепенно не само ще възстановите началния си капитал, но и ще натрупате значителен приход от играта.

Последното правило е да играете в спокойна среда, където можете да разсъждавате трезво. За разлика от физическите казина и зали за хазарт, мобилните приложения ви дават свободата да изберете кога и къде да залагате на любимите си игри. Възползвайте се от този шанс, като се настаните удобно в приятна за вас атмосфера и обмисляйте ходовете си внимателно. Много неопитни играчи се самозабравят след първите няколко победи и започват да играят неразумно, което автоматично занулява предишните им усилия. Именно затова е добре да почивате след всеки няколко раздавания или крайни резултати и да решите дали тези пари не стигат за днес, на печалба ли сте досега, и т.н.

Ето и някои допълнителни съвети и трикове за успешна игра:

1 – Отделете само част от наличните си средства за хазарт. Не е разумно да залагате всичките си пари. По този начин няколко поредни загуби могат да повлияят на вашето благосъстояние и скоро удоволствието да се превърне в пречка.

2 – Нагласете се емоционално за евентуални загуби. Все пак играете хазарт, не всеки ход ще е печеливш.

3 – Не се отчайвайте, ако в началото сте на загуба. Ако спазвате тези правила, с времето най-вероятно ще излезете на печалба.

4 – Гледайте на цялата игра като на хоби. Не позволявайте на парите да контролират действията ви.

5 – Забавлявайте се! Все пак това е основната причина да играете.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране