Как така Полша, Чехия, Унгария, Швеция, Дания, та дори и Румъния са част от ЕС, но не и от еврозоната, а у нас отказа от национална валута бил неизбежен, защото така пишело в договорите за присъединяване към корпоративния съюз и нямало смисъл да се пита „простолюдието“, което всъщност е основен акционер в „Република България“ АД?

Денонощно някакви „анализатори“, икономисти и банкери ми обясняват, че като „ипотекират“ моите и на децата и внуците ми доходи ще изградят тук земен рай, в който всички ще живеем безметежно.

Истината е, че в момента тече поредната долнопробна и лаишка кампания, чрез която един изключително тесен кръг от заинтересовани се опитва да ми представи нишовите си интереси за общонародни и общочовешки, използвайки клишета с изтекъл срок на годност като „цивилизационен избор“, който аз не съм правил и други подобни нищо незначещи словосъчетания.

Вече дори им липсват каквито и да било разумни аргументи, с които да ме убедят, че би имало каквато и да било полза от това, че искат да ме „интегрират“ още по-дълбоко в една изтъкана от несправедливост и неравенства, западаща и навлизаща в рецесия финансо-икономическа зона!

Всички сме длъжни да положим максимални усилия и да спасим България от този произвол на шепа алчници и тяхния продажен политически антураж!

Националната валута – Българския лев е последния инструмент на суверенитета ни и запазването му е надпартийна кауза! Откажем ли се сега – няма да има връщане назад и държавата ни, с всичките и останали активи, окончателно ще падне в ръцете на хишния транснационален финансов капитал, който управлява Европейската централна банка, която всъщност е един глобалистки картел, който се стреми към пълен контрол над паричното предлагане!

Не се оставяйте отново да ви излъжат и примамят с „банани“ – мислете!

Страхил Ангелов