30.10.2023 | 14:09
Как Ваня Григорова ще бутне кабинета. Унижението на Борисов. Лъжите на Кирчо Курилото, който още стриже Васко Ухото
На 5 ноември ги чака истинско цунами!

Васил Терзиев и ало измамниците, които го издигнаха и го ползват за „дойна крава“, ще загубят София!

Преднината на Ухото се топи и разликата между него и Григорова ще е по-малко от 6%, след като бъдат обработени всички протоколи.

На 5 ноември ги чака истинско цунами! Пълно унижение за ГЕРБ и Борисов, който се опита да сдаде властта на шепа търгаши и някакъв милионер безпътник.

Днес ще наддат голям вой за миличките им машинки и ще направят всички възможни внушения, че за балотажа в столицата им трябват много, ама много спешно.

ППДБ, коалицията мандатоносител на сглобката, губят навсякъде – според мен няма да вземат нито един областен град. След като падне и София, това правителство и въобще т.нар. „добри сили“ губят легитимност и Денков трябва моментално да си ходи – обратно в мрака, откъдето е излязъл!

След балотажа следва оставка и предсрочни парламентарни избори. Тази власт няма да може да запази настоящия си безумен формат.

Браво, софиянци! А ти, Кирчо, шарлатанино, спри да стрижеш Васко десето, продължавайки да го лъжете, че ще става кмет – няма да стане, ще си ходи в къщи на 5-ти, а вие на островите или по-добре в Курило!

Страхил Ангелов

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране