11.11.2023 | 19:51
Какво ще прави снахата на Доган след раздялата с Демир
Ще учи в НСА

Над учебниците и върху образованието си ще залегне все още законната снаха на Ахмед Доган – Памела. Чаровната брюнетка е решила да предприеме нова крачка в живота си, след като обяви, че ще се разделя с наследника на политика – Демир. Както е известно, преди няколко дни Памела хвърли бомбата и разкри, че се разделя със съпруга си. Причината – изневери от негова страна. Дни по-късно Памела вече е взела кардинално решение как да прежали по-бързо краха на връзката си със сина на Доган.

По информация на „България Днес“ красавицата е записала поредната си специализация. Този път Памела избира да учи в Националната спортна академия. Специалистността, върху която ще трупа знания, е спортна психология. Тази материя не е чужда на снахата на Доган. Таткото на Памела – Николай Жейнов, е един от най-уважаваните и качествени футболни мениджъри у нас.

Сексапилната мацка и наследникът на Доган вдигнаха сватба преди три години. От брака си имат две деца. Синът им Адмир е роден на 13 декември 2018 г. Преди 2 г. и половина на бял свят се появи и дъщеря им – Ноел.

След като изненадващо обяви решението да се разведе със съпруга си, Памела разкри, че от 2 години има информация за хойкането на съпруга си. Куп дами опитали да обяснят на Памела, че Демир има любовници, но самата тя тогава не обръщала внимание. Била сигурна, че любимият й е предан и верен. И така до миналата седмица, когато Демир по погрешка се обадил на любовницата си пред нея и Памела чула как от другата страна на телефона жена казва „Кво става, бебе“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране